Chicago

Top casino online

Chicago Slot Review

Chicago

Aceasta a fost o epocă cu adevărat colorată în Statele Unite în anii '20. A fost atât de îndrăgit de artiștii contemporani, încât până în ziua de azi regizorii fac filme despre acea epocă, scriitorii scriu noi cărți despre ea, iar dezvoltatorii de software pentru cazinourile online produc sloturi gratuite pline de culoare, cel mai adesea dedicate orașului Chicago și haiducilor săi. Un astfel de slot video oferit de Novomatic se numește pur și simplu Chicago.

Doar nu vă gândiți că acesta este un model banal de la un producător cunoscut, cu un set standard de opțiuni și o grafică plictisitoare. Nu avem nicio îndoială că acest joc te va surprinde cu adevărat. Aceasta dovedește încă o dată că noile sloturi de la Novomatic pot concura cu adevărat cu produsele celor mai bune mărci.

Așadar, citiți mai departe pentru a vedea recenzia noastră despre Chicago slot.

 • Număr de tobe5
 • Număr de linii20

Joacă Chicago slot

Chicago este un slot video cu cinci role, cu simboluri speciale, rotiri gratuite, multiplicatori suplimentari, joc cu cote riscante și alte funcții.Poți juca acest joc de păcănele pe una până la douăzeci de linii, punând între două și cinci sute de credite pe fiecare dintre ele. Valoarea nominală a acestora este determinată de regulile cazinoului. Pariul maxim este de zece mii de credite, respectiv. Pentru a obține plata combinațiilor, trebuie să vezi pe linia activă mai multe imagini identice, amplasate pe un rând, începând cu prima rolă. Trebuie să fie doi sau trei sau mai mulți. Câștigul este calculat prin înmulțirea șanselor combinației (până la x10.000) cu pariul pe linie. Dacă sunteți suficient de jucător, puteți încerca să măriți câștigul în jocul de cote. Aici trebuie să ghicești culoarea cărții închise. Răspunsul corect dublează suma. Limita câștigurilor în această rundă poate fi limitată.Nu avem date despre câștigul teoretic al jocului video ca la aparate Chicago.

Capturi de ecran din Chicago

Jocul ca la aparate online Chicago: simboluri Wild, Scatter

Bineînțeles, pe rolele aparatului de păcănele Chicago apar gangsteri, polițiști și oameni obișnuiți din Chicago din anii '20. Wild (peisaj urban) și Scatter (mașină) sunt simboluri speciale ale slotului video Chicago.Wild este un simbol deosebit de valoros, deoarece formează combinații cu șanse foarte mari și înlocuiește, de asemenea, alte imagini (cu excepția Scatter), dacă este necesar.Scatter este plătit în orice poziție pe role. Câștigul pentru două, trei, patru sau cinci dintre aceste simboluri este de două, cinci, douăzeci și o sută de pariuri totale pe rotire. Trei sau mai multe simboluri Scatter pornesc runda bonus.

Chicago slot machine jocuri bonus

Jocul bonus al slotului video Chicago este o cursă cu 12 premii, în care cazinoul pariază pentru jucător. La fiecare rotire, va trebui să tragi în sticle pentru a determina un multiplicator suplimentar: x1, x2, x3, x5 sau x10. Câștigurile obținute la o anumită învârtire sunt majorate cu acest multiplicator.

Jackpoturi

Jocul ca la aparate video Chicago nu are un jackpot progresiv.

Cum se joacă Chicago? (Interfață)

Interfața aparatului de păcănele Chicago este complet tradusă în limba rusă, așa că nu vom acoperi toate caracteristicile sale, ci doar câteva observații generale. Chicago are un mod de redare automată, o secțiune de ajutor detaliată (de asemenea, în limba rusă) și setări de bază pentru utilizator care vă permit să ajustați sunetul. În general, panoul de control este foarte ușor de utilizat și ușor de înțeles.

Concluzie

După ce am jucat slotul video Chicago, suntem bucuroși să vedem că Novomatic încă mai știe cum să facă sloturi bune. Acest model are caracteristici interesante și capacitatea de a concura pentru câștiguri foarte mari. Jocul ca la aparate video Chicago are, de asemenea, o grafică de benzi desenate foarte frumoasă și credem că aceasta le-a permis dezvoltatorilor să creeze un model foarte memorabil, care va ieși în evidență dintre numeroasele aparate de joc cu gangsteri din Chicago. Asta pentru a spune că ar trebui să joci acest joc de păcănele din Chicago în persoană. Chiar dacă e doar pentru distracție.

 • SecțiuneaSlot machines
 • ProducătorNovomatic / greentube
 • Jackpot progresivNu
 • Numărul de tobe5
 • Număr de linii20
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Jocuri bonusDa