Chicago

Top casino online

Chicago Slot Review

Chicago

Aceasta a fost o epoc─â cu adev─ârat colorat─â ├«n Statele Unite ├«n anii '20. A fost at├ót de ├«ndr─âgit de arti╚Ötii contemporani, ├«nc├ót p├ón─â ├«n ziua de azi regizorii fac filme despre acea epoc─â, scriitorii scriu noi c─âr╚Ťi despre ea, iar dezvoltatorii de software pentru cazinourile online produc sloturi gratuite pline de culoare, cel mai adesea dedicate ora╚Öului Chicago ╚Öi haiducilor s─âi. Un astfel de slot video oferit de Novomatic se nume╚Öte pur ╚Öi simplu Chicago.

Doar nu v─â g├óndi╚Ťi c─â acesta este un model banal de la un produc─âtor cunoscut, cu un set standard de op╚Ťiuni ╚Öi o grafic─â plictisitoare. Nu avem nicio ├«ndoial─â c─â acest joc te va surprinde cu adev─ârat. Aceasta dovede╚Öte ├«nc─â o dat─â c─â noile sloturi de la Novomatic pot concura cu adev─ârat cu produsele celor mai bune m─ârci.

A╚Öadar, citi╚Ťi mai departe pentru a vedea recenzia noastr─â despre Chicago slot.

 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii20

Joac─â Chicago slot

Chicago este un slot video cu cinci role, cu simboluri speciale, rotiri gratuite, multiplicatori suplimentari, joc cu cote riscante ╚Öi alte func╚Ťii.Po╚Ťi juca acest joc de p─âc─ânele pe una p├ón─â la dou─âzeci de linii, pun├ónd ├«ntre dou─â ╚Öi cinci sute de credite pe fiecare dintre ele. Valoarea nominal─â a acestora este determinat─â de regulile cazinoului. Pariul maxim este de zece mii de credite, respectiv. Pentru a ob╚Ťine plata combina╚Ťiilor, trebuie s─â vezi pe linia activ─â mai multe imagini identice, amplasate pe un r├ónd, ├«ncep├ónd cu prima rol─â. Trebuie s─â fie doi sau trei sau mai mul╚Ťi. C├ó╚Ötigul este calculat prin ├«nmul╚Ťirea ╚Öanselor combina╚Ťiei (p├ón─â la x10.000) cu pariul pe linie. Dac─â sunte╚Ťi suficient de juc─âtor, pute╚Ťi ├«ncerca s─â m─âri╚Ťi c├ó╚Ötigul ├«n jocul de cote. Aici trebuie s─â ghice╚Öti culoarea c─âr╚Ťii ├«nchise. R─âspunsul corect dubleaz─â suma. Limita c├ó╚Ötigurilor ├«n aceast─â rund─â poate fi limitat─â.Nu avem date despre c├ó╚Ötigul teoretic al jocului video ca la aparate Chicago.

Capturi de ecran din Chicago

Jocul ca la aparate online Chicago: simboluri Wild, Scatter

Bine├«n╚Ťeles, pe rolele aparatului de p─âc─ânele Chicago apar gangsteri, poli╚Ťi╚Öti ╚Öi oameni obi╚Önui╚Ťi din Chicago din anii '20. Wild (peisaj urban) ╚Öi Scatter (ma╚Öin─â) sunt simboluri speciale ale slotului video Chicago.Wild este un simbol deosebit de valoros, deoarece formeaz─â combina╚Ťii cu ╚Öanse foarte mari ╚Öi ├«nlocuie╚Öte, de asemenea, alte imagini (cu excep╚Ťia Scatter), dac─â este necesar.Scatter este pl─âtit ├«n orice pozi╚Ťie pe role. C├ó╚Ötigul pentru dou─â, trei, patru sau cinci dintre aceste simboluri este de dou─â, cinci, dou─âzeci ╚Öi o sut─â de pariuri totale pe rotire. Trei sau mai multe simboluri Scatter pornesc runda bonus.

Chicago slot machine jocuri bonus

Jocul bonus al slotului video Chicago este o curs─â cu 12 premii, ├«n care cazinoul pariaz─â pentru juc─âtor. La fiecare rotire, va trebui s─â tragi ├«n sticle pentru a determina un multiplicator suplimentar: x1, x2, x3, x5 sau x10. C├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute la o anumit─â ├«nv├órtire sunt majorate cu acest multiplicator.

Jackpoturi

Jocul ca la aparate video Chicago nu are un jackpot progresiv.

Cum se joac─â Chicago? (Interfa╚Ť─â)

Interfa╚Ťa aparatului de p─âc─ânele Chicago este complet tradus─â ├«n limba rus─â, a╚Öa c─â nu vom acoperi toate caracteristicile sale, ci doar c├óteva observa╚Ťii generale. Chicago are un mod de redare automat─â, o sec╚Ťiune de ajutor detaliat─â (de asemenea, ├«n limba rus─â) ╚Öi set─âri de baz─â pentru utilizator care v─â permit s─â ajusta╚Ťi sunetul. ├Än general, panoul de control este foarte u╚Öor de utilizat ╚Öi u╚Öor de ├«n╚Ťeles.

Concluzie

Dup─â ce am jucat slotul video Chicago, suntem bucuro╚Öi s─â vedem c─â Novomatic ├«nc─â mai ╚Ötie cum s─â fac─â sloturi bune. Acest model are caracteristici interesante ╚Öi capacitatea de a concura pentru c├ó╚Ötiguri foarte mari. Jocul ca la aparate video Chicago are, de asemenea, o grafic─â de benzi desenate foarte frumoas─â ╚Öi credem c─â aceasta le-a permis dezvoltatorilor s─â creeze un model foarte memorabil, care va ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â dintre numeroasele aparate de joc cu gangsteri din Chicago. Asta pentru a spune c─â ar trebui s─â joci acest joc de p─âc─ânele din Chicago ├«n persoan─â. Chiar dac─â e doar pentru distrac╚Ťie.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorNovomatic / greentube
 • Jackpot progresivNu
 • Num─ârul de tobe5
 • Num─âr de linii20
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Jocuri bonusDa