Cool Jewels

Top casino online

Cool Jewels Slot Review

Cool Jewels

WMS a introdus un slot video incredibil de interesant numit Cool Jewels. Are o interfa╚Ť─â foarte neobi╚Önuit─â, un sistem de plat─â original, numeroase solu╚Ťii interesante ╚Öi o mul╚Ťime de alte avantaje, datorit─â c─ârora ar trebui s─â testa╚Ťi neap─ârat acest joc ca la aparate gratis.

La prima vedere, regulile pot p─ârea pu╚Ťin complicate, dar aceasta este o impresie ├«n╚Öel─âtoare. Odat─â ce ├«ncepe╚Ťi s─â o ├«ncerca╚Ťi, v─â ve╚Ťi obi╚Önui imediat cu ea. Acest articol a fost scris de recenzori de la skio.ro v─â va ajuta s─â v─â pune╚Ťi la curent.

 • Rata maxim─â200
 • Num─âr de tobe6

Joac─â slotul Cool Jewels

Cool Jewels are ╚Öase role. Imaginile de pe ecran se aliniaz─â, de asemenea, ├«n ╚Öase r├ónduri. ├Än consecin╚Ť─â, treizeci ╚Öi ╚Öase de elemente pot fi plasate pe ecran ├«n acela╚Öi timp. Pe l├óng─â imaginile obi╚Önuite, exist─â numeroase simboluri speciale ├«n joc. Exist─â, de asemenea, o varietate de func╚Ťii de premii, inclusiv multiplicatori de plat─â suplimentari, rotiri cu premii ╚Öi a╚Öa mai departe. Toate acestea sunt discutate ├«n detaliu mai t├órziu ├«n articol. Jocul de aparate poate fi jucat la un multiplu de cincizeci de puncte pe rund─â. Acesta poate fi de la cincizeci de cen╚Ťi la dou─â sute de euro. Nu exist─â linii active ├«n acest model. Combina╚Ťiile pl─âtibile sunt formate din patru sau mai multe imagini identice (este vorba de elementele obi╚Önuite). Acestea trebuie s─â formeze un lan╚Ť continuu, care s─â se uneasc─â ├«ntre ele pe orizontal─â sau pe vertical─â. Apoi, simbolurile care formeaz─â secven╚Ťele c├ó╚Ötig─âtoare explodeaz─â, iar altele noi cad ├«n locul lor. Acest proces continu─â at├óta timp c├ót exist─â combina╚Ťii pe ecran (dar nu mai mult de 30 de actualiz─âri ├«ntr-o rund─â). S─â trecem acum la sistemul de calcul al pl─â╚Ťii. Este interesant faptul c─â ├«n Cool Jewels nu exist─â un coeficient care s─â fie folosit pentru a calcula c├ó╚Ötigurile pentru lan╚Ťurile de simboluri. ├Än schimb, ├«n partea dreapt─â a ecranului se afl─â o scal─â special─â cu diviziuni (asem─ân─âtoare unui termometru). ├Än fiecare dintre aceste divizii exist─â ├«ntre ╚Öase ╚Öi cincisprezece puncte. Atunci c├ónd se formeaz─â o combina╚Ťie, imaginile incluse ├«n compozi╚Ťia sa completeaz─â aceast─â scar─â: un punct pentru fiecare simbol.├Än timp ce nivelul se afl─â ├«n prima divizie, c├ó╚Ötigul pentru fiecare dintre imaginile din lan╚Ťuri este egal cu 1/50 din pariul total. De ├«ndat─â ce nivelul cre╚Öte la divizia a doua, c├ó╚Ötigul pentru simbolul respectiv cre╚Öte la 2/50 din miza pariului. La divizia superioar─â, unde nu mai exist─â puncte, c├ó╚Ötigurile sunt calculate prin ├«nmul╚Ťirea fiec─ârui element al combina╚Ťiei cu pariul total f─âcut la ├«nv├órtire. Dac─â exist─â mai multe secven╚Ťe c├ó╚Ötig─âtoare pe ecran ├«n aceea╚Öi abordare, pl─â╚Ťile sunt calculate ├«n urm─âtoarea ordine: mai ├«nt├ói de jos ├«n sus ╚Öi apoi de la st├ónga la dreapta. Nu exist─â un joc bazat pe cote, astfel ├«nc├ót c├ó╚Ötigul total la sf├ór╚Öitul rundei este transferat imediat ├«n contul total. Pentru simbolurile care nu respect─â regulile generale, consulta╚Ťi urm─âtoarea sec╚Ťiune a acestei recenzii.Conform informa╚Ťiilor oficiale de la produc─âtor, Cool Jewels are un payout teoretic de 96,1%.

Capturi de ecran de la Cool Jewels

Jocul ca la aparate online Cool Jewels: simboluri Wild, Scatter

Imaginile de baz─â sunt imagini cu opt pietre de diferite forme ╚Öi culori. Acestea ac╚Ťioneaz─â conform regulilor generale, form├ónd combina╚Ťii ╚Öi explod├ónd apoi. Urm─âtoarele elemente ac╚Ťioneaz─â ca simboluri speciale: Shocking Wild (stea verde), Unstable Wild (stea roz cu opt v├órfuri), Shattering Wild (stea galben─â), Persisting Wild (stea galben─â cu opt v├órfuri), Premium 10x (diamant), Bonus (logo-ul Cool Jewels), Green Watermark (inscrip╚Ťia translucid─â Wild), Pink Watermark (imaginea translucid─â a bombei wick) ╚Öi Blue Watermark (inscrip╚Ťia translucid─â 10x). Capacit─â╚Ťile lor merit─â o privire mai atent─â. Celelalte imagini apar pe ecran ca urmare a interac╚Ťiunii cu Wild-urile men╚Ťionate mai sus. Acest lucru se ├«nt├ómpl─â dac─â apar unul l├óng─â cel─âlalt pe rolele adiacente. Citi╚Ťi mai multe despre toate caracteristicile simbolurilor speciale ╚Öi func╚Ťiile pe care le activeaz─â ├«n sec╚Ťiunea de ajutor.

 • Shocking Wild apare pe rolele doi p├ón─â la cinci. Aceasta ├«nlocuie╚Öte celelalte imagini obi╚Önuite. Atunci c├ónd este activat ├«ntr-o combina╚Ťie, explodeaz─â imaginile de pe liniile diagonale.
 • Wild-ul instabil apare pe cele patru role din mijloc. Poate lua locul altor elemente de baz─â ├«n combina╚Ťii. ├Än astfel de cazuri, explodeaz─â, distrug├ónd toate simbolurile din jurul s─âu.
 • Shattering Wild poate fi v─âzut pe a doua, a treia, a patra ╚Öi a cincea rol─â. El este capabil s─â ├«nlocuiasc─â simbolurile obi╚Önuite care lipsesc ├«n lan╚Ťuri. Apoi se m─âresc imaginile de pe linia orizontal─â ╚Öi de pe rola ├«n care se afl─â.
 • 10x - se distinge de celelalte cote prin c├ó╚Ötiguri mai mari la combina╚Ťii. Acestea sunt num─ârate dup─â restul lan╚Ťurilor.
 • Bonus - declan╚Öeaz─â rotiri gratuite. Patru sau mai multe imagini bonus care explodeaz─â ca urmare a unui alt declan╚Öator ├«i dau dreptul juc─âtorului s─â participe la cel pu╚Ťin opt rotiri gratuite. Pariul pe ele r─âm├óne acela╚Öi. Acesta este f─âcut de cazinou pentru client. Aceast─â rund─â folose╚Öte un set alternativ de role. ├Änv├órtirile pot fi prelungite. Citi╚Ťi mai multe despre acestea ├«n regulament.
 • Persisting Wild poate ├«nlocui, de asemenea, alte imagini de baz─â ├«n combina╚Ťii. Apare atunci c├ónd dou─â simboluri Shocking Wild, Unstoppable Wild sau Shattering Wild identice se afl─â unul l├óng─â altul. Noul Wild va r─âm├óne pe ecran p├ón─â c├ónd va cobor├« pe linia de jos. De asemenea, se va opri dac─â nu mai exist─â combina╚Ťii noi pe ecran ╚Öi va ├«ncepe o nou─â rotire.
 • Filigranul roz apare dac─â Unstable Wild ╚Öi Shattering Wild se afl─â unul l├óng─â cel─âlalt. Ace╚Ötia vor ocupa toate posturile acoperite de Unstable Wild. ├Än urm─âtoarea actualizare, imaginile care ajung ├«n aceste cutii (cu excep╚Ťia Wild-ului activ) vor fi m─ârite.
 • Blue Watermark poate fi v─âzut dup─â ce Shattering Wild ╚Öi Shocking Wild au c─âzut unul l├óng─â altul. Acestea vor fi plasate ├«n pozi╚Ťiile activate de Shattering Wild. ├Än urm─âtoarea actualizare, combina╚Ťiile formate ├«n aceste c─âsu╚Ťe vor fi pl─âtite cu un multiplicator de zece ori mai mare.
 • Filigranul verde se declan╚Öeaz─â atunci c├ónd Wild-ul neoprit ╚Öi Wild-ul ╚Öocant apar pe rolele adiacente, unul l├óng─â cel─âlalt. Acestea se vor afla ├«n toate celulele vizate de ac╚Ťiunea Shocking Wild. ├Äntr-o actualizare viitoare, toate imaginile care apar aici se vor transforma ├«n Wild, ├«nlocuind alte elemente.

Jocuri bonus Cool Jewels

Toate func╚Ťiile de premiu disponibile ├«n Cool Jewels au fost prezentate ├«n sec╚Ťiunea anterioar─â.

Jackpoturi

Cool Jewels nu ofer─â un jackpot progresiv.

Cum pot juca Cool Jewels? (Interfa╚Ť─â)

La momentul test─ârii, am g─âsit jocul doar ├«n versiunea ├«n limba englez─â, a╚Öa c─â haide╚Ťi s─â explic─âm pe scurt ce ├«nseamn─â inscrip╚Ťiile de pe panoul de control (unele dintre ele apar atunci c├ónd trece╚Ťi cursorul peste un buton): Deasupra ecranului principal se afl─â o bar─â care afi╚Öeaz─â detalii despre calculul pl─â╚Ťii pentru combina╚Ťii. ├Än partea st├óng─â se afl─â sfaturi de joc, inclusiv formarea combina╚Ťiilor ╚Öi ac╚Ťiunea simbolurilor speciale. Dac─â da╚Ťi clic pe Total Bet, se deschide panoul Quickset, unde pute╚Ťi selecta imediat m─ârimea pariului prestabilit. Tabela de pl─â╚Ťi con╚Ťine o mul╚Ťime de informa╚Ťii utile despre toate punctele din reguli. Chiar ╚Öi mai multe date importante pot fi g─âsite ├«n sec╚Ťiunea de ajutor. Modelul este disponibil ├«ntr-o versiune flash care ruleaz─â direct de pe site-ul web al casei.

 • Spin - ├«ncepe o nou─â rund─â
 • Stop - opri╚Ťi tobele
 • Multiplicatorul pariului - selecta╚Ťi m─ârimea pariului pe ├«nv├órtire.
 • Total Bet - pariul total pe rund─â
 • Tabel de pl─â╚Ťi - deschide╚Ťi tabelul de pl─â╚Ťi
 • Face╚Ťi clic pentru a ├«ncepe jocul automat
 • C├ó╚Ötig - c├ó╚Ötigul pe rotire
 • Sold - starea contului clientului
 • Op╚Ťiuni - deschide╚Ťi set─ârile
 • ? - consulta╚Ťi sec╚Ťiunea de ajutor
 • Plata pe simbol - scara pl─â╚Ťilor curente
 • Jocuri gratuite - num─ârul de rotiri gratuite disponibile

Concluzie

Nu exist─â nicio ├«ndoial─â c─â Cool Jewels este un joc de noroc pentru iubitorii de divertisment neconven╚Ťional. Seam─ân─â foarte pu╚Ťin cu sloturile video obi╚Önuite, ca s─â nu mai vorbim de sloturile clasice. Dac─â nu sunte╚Ťi prea lene╚Ö pentru a ├«n╚Ťelege numeroasele puncte ale regulilor acestui model, v─â ve╚Ťi bucura cu siguran╚Ť─â de el. Cu toate acestea, pute╚Ťi juca pur ╚Öi simplu, ├«n cursul procesului de a afla cum aceste sau acele simboluri care ofer─â premii ╚Öi rotiri, ╚Öi a╚Öa mai departe. ├Än orice caz, nu pute╚Ťi dec├ót s─â gre╚Öi╚Ťi ├«n alegerea tarifelor. Restul se face automat. Avantajele acestui joc de p─âc─ânele includ o interfa╚Ť─â u╚Öor de utilizat, un nivel destul de ridicat de randament, un design grozav, o anima╚Ťie grozav─â ╚Öi disponibilitatea tuturor set─ârilor necesare. ├Än plus, nu este nevoie s─â desc─ârca╚Ťi jocul ca la aparate Cool Jewels.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorWms gaming
 • Rata maxim─â200
 • Procentul de plat─â (RTP)96.1%
 • Jackpot progresivNu
 • Num─âr de tobe6
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateNu
 • Jocuri bonusDa