Da Vinci Diamonds

Top casino online

Da Vinci Diamonds Slot Review

Da Vinci Diamonds

Cu aproximativ un an în urmă, skio.ro a publicat o recenzie a slotului video Da Vinci Diamonds - Dual Play. Din întâmplare, am analizat acest joc de păcănele gratuit înaintea modelului care l-a precedat. Dar a venit timpul să reducem decalajul și vă prezentăm un articol despre slotul video Da Vinci Diamonds. Acesta a fost dezvoltat de studioul High 5 Games, iar în cazinouri este prezentat sub marca IGT.

 • Rata maxim─â10000
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â5000:1
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii20

Joac─â slotul Da Vinci Diamonds

Da Vinci Diamonds este un joc ca la aparate video cu cinci role, cu dou─âzeci de linii active ├«n mod continuu, role tumbling, simboluri speciale, rotiri gratuite ╚Öi alte op╚Ťiuni. Jocul la aparatul de p─âc─ânele Da Vinci Diamonds se poate juca la o rat─â pe linie de la o sut─â la cinci sute de credite. Pute╚Ťi lua p├ón─â la zece mii de credite pe rotire.Imaginile de pe ecranul slotului video Da Vinci Diamonds sunt plasate pe trei r├ónduri. Combina╚Ťiile c├ó╚Ötig─âtoare sunt formate din mai multe imagini identice care cad la r├ónd pe linia activ─â, ├«ncep├ónd cu prima rol─â. Doar cea mai mare combina╚Ťie de pe fiecare linie este pl─âtit─â. C├ó╚Ötigurile sunt calculate prin ├«nmul╚Ťirea mizei pe linie cu coeficientul combina╚Ťiei (p├ón─â la x5000).Simbolurile care alc─âtuiesc combina╚Ťia sunt arse dup─â ce se pl─âte╚Öte ╚Öi altele noi cad ├«n locul lor. Aceast─â func╚Ťie se nume╚Öte Tumbling Reels. Jocul bazat pe cote ├«n Da Vinci Diamonds nu este disponibil, astfel c─â plata total─â pentru ├«nv├órtire este transferat─â imediat ├«n contul utilizatorului. Randamentul teoretic declarat de produc─âtor pentru jocul ca la aparate video Da Vinci Diamonds este de 94,94%.

Capturi de ecran din Da Vinci Diamonds

Jocul ca la aparate online Da Vinci Diamonds: simboluri Wild, Scatter

Pe rolele jocului ca la aparate video Da Vinci Diamonds se afl─â picturi ale marelui Leonardo da Vinci, precum ╚Öi diverse pietre pre╚Ťioase. Jocul ca la aparate are, de asemenea, simboluri speciale Wild ╚Öi Bonus.Wild apare doar pe cele trei role din mijloc ├«n jocul principal. Acesta nu pl─âte╚Öte de unul singur, dar ajut─â la formarea de combina╚Ťii formate din alte simboluri (cu excep╚Ťia celui bonus), ├«nlocuindu-le pe cele lips─â. Bonusul poate fi v─âzut doar pe primele trei role. C├ónd trei dintre aceste simboluri apar pe o linie activ─â, se declan╚Öeaz─â o rund─â bonus de rotiri gratuite.

Jocuri bonus Da Vinci Diamonds

Jocul ca la aparate video Da Vinci Diamonds nu con╚Ťine niciun joc bonus tematic. Runda de ├«nv├órtiri gratuite ├«ncepe cu ╚Öase ├«nv├órtiri cu pariul curent, pe care cazinoul le va face pentru juc─âtor. Acesta poate fi prelungit, dar nu pentru mai mult de trei sute de rotiri consecutive.

Jackpoturi

Nu exist─â un jackpot cumulativ la jocul ca la aparate video Da Vinci Diamonds.

Cum pot juca Da Vinci Diamonds? (Interfa╚Ť─â)

Jocul ca la aparate video Da Vinci Diamonds este disponibil cu traducere ├«n limba rus─â. Dar chiar dac─â juca╚Ťi la un slot machine cu o interfa╚Ť─â ├«n limba englez─â, nu ve╚Ťi avea probleme ├«n a v─â descurca. Toate butoanele de pe panou sunt intuitive, iar regulile jocului cer utilizatorului doar s─â selecteze m─ârimea pariului ╚Öi s─â ├«nceap─â s─â ├«nv├órt─â rolele. Set─ârile jocului video ca la aparate Da Vinci Diamonds ├«╚Ťi permit s─â dezactivezi sunetul ╚Öi s─â selectezi calitatea grafic─â. Nu este nevoie s─â desc─ârca╚Ťi aparatul de joc Da Vinci Diamonds, pentru c─â ruleaz─â ├«n modul flash. Da Vinci Diamonds are o sec╚Ťiune de ajutor cu o descriere detaliat─â a regulilor. Este tradus─â ╚Öi ├«n limba rus─â.

Concluzie

De╚Öi jocul ca la aparate video Da Vinci Diamonds nu are op╚Ťiuni originale sau efecte speciale, este un joc de p─âc─ânele de foarte bun─â calitate, pe care este o adev─ârat─â pl─âcere s─â ├«l joci. ├Änv├órtirile gratuite ╚Öi func╚Ťia Tumbling Reels sunt deosebit de pl─âcute. Este pl─âcut c─â jocul video de aparate este tradus ├«n limba rus─â ╚Öi c─â ├«l po╚Ťi rula f─âr─â a desc─ârca un software special.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorIgt
 • Rata maxim─â10000
 • Procentul de plat─â (RTP)94.94%
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â5000 : 1
 • Jackpot progresivNu
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii20
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateNu
 • Paria╚Ťi pe linie1 - 500