Dolphin’s Pearl Deluxe

Top casino online

Prezentare generală a slotului Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe

De-a lungul anilor, Novomatic a produs o serie de jocuri de noroc care au devenit clasice atât în cazinourile offline, cât și în cele online. Unele dintre sloturile sale au migrat cu succes de la unitățile reale la portalurile online.

Cele mai bune modele continuă să fie extrem de populare printre jucători, în ciuda apariției zilnice a numeroase produse noi în jocurile de noroc virtuale. Pentru a se asigura că acestea nu arată învechite în comparație cu aparatele moderne, dezvoltatorii de la Novomatic lansează versiuni actualizate ale celor mai populare sloturi de epocă.

Aceasta este seria Deluxe, care include jocul Dolphin's Pearl discutat în această recenzie. Varianta originală a fost deja discutată anterior, dar acest articol se va concentra pe varianta Deluxe.

 • Rata maximă400
 • Înmulțire maximă9000:1
 • Număr de tobe5
 • Număr de linii10

Joacă slotul Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin's Pearl Deluxe are cinci role și cincisprezece imagini pe ecranul principal. Pentru formarea combinațiilor câștigătoare există zece linii active, dar nu le poți folosi pe toate, ci orice număr dintre ele. La aceleași rate pe toate dungile vor fi egale în orice caz. Pe fiecare linie luată de la unu la patruzeci de credite (intervalele pot varia în cazinouri individuale). Deci, puteți pune chiar și un credit pe rotire, iar pariul maxim ajunge la patru sute de unități.În plus față de imaginile de bază, care acționează conform regulilor standard în "Pearl Deluxe Dolphin", există simboluri cu caracteristici speciale, jocul clasic de dublare, multiplicatori suplimentari și runda de rotiri gratuite cu cote triplate. Elementele simple aduc câștiguri prin formarea unor secvențe continue de mai multe imagini identice pe liniile active. Aceste combinații încep întotdeauna cu prima coloană și sunt luate în considerare doar cele mai lungi lanțuri de pe fiecare bandă. Câștigul este determinat de două criterii: miza pe linie și multiplicatorul combinației rezultate (de la x2 la x9000). Toți multiplicatorii sunt enumerați într-un tabel special. Dacă există mai mult de un lanț într-o rundă, plățile se adună. Există un joc de dublare în stilul "ghicește culoarea cărții". Nu credem că sunt necesare mai multe explicații aici. Singurul lucru care trebuie spus este că este permis să joci de mai multe ori la rând, dar există o limită maximă.Pentru excepții și opțiuni bonus, citiți mai jos. Nu avem informații despre rambursare pentru Dolphin's Pearl Deluxe.

Capturi de ecran din Dolphin Pearl Deluxe

Jocul ca la aparate online Dolphin's Pearl Deluxe: simboluri Wild, Scatter

Diferiți locuitori din adâncurile oceanului și cărțile de joc colorate - aceste simboluri sunt de bază în acest joc ca la aparate și acționează conform regulilor generale. Wild-ul (delfinul) și Scatter-ul (perla) au funcții speciale. Trei sau mai multe simboluri scatter pornesc cincisprezece rotiri gratuite, în care pariul pe care clientul îl face la cazinou. În timpul rotirilor gratuite, se aplică o cotă triplă pentru calcularea câștigurilor. Învârtirile pot fi prelungite.

 • Wild-ul este plătit de unul singur și ajută la formarea de combinații cu alte imagini (cu excepția scatter-urilor), înlocuind imaginile lipsă din lanț, dacă este necesar. Câștigurile pentru astfel de secvențe se dublează.
 • Scatter formează lanțuri indiferent de locația de pe ecran, iar câștigurile în astfel de cazuri sunt calculate în funcție de pariul total pe rundă.

Jocuri bonus Dolphin's Pearl Deluxe

Nu există alte opțiuni de premii în Dolphin's Pearl Deluxe, în afară de caracteristicile discutate mai sus.

Jackpoturi

Jackpotul progresiv la Pearl of the Dolphin nu se joacă, dar în unele cazinouri jocul poate fi printre modelele la care puteți concura pentru sume cumulate unice.

Cum pot juca Dolphin's Pearl Deluxe? (Interfață)

Deoarece puteți găsi cu ușurință un slot cu o traducere în limba rusă, nu veți avea probleme în a învăța panoul de control. Cu toate acestea, vă puteți familiariza cu toate butoanele în câteva minute, în orice limbă. Numărul de linii și mărimea pariului pot fi selectate în căsuțe separate. Butonul start spin poate fi folosit pentru a retrage banii acumulați prin rezultatele rundei.Există butoane numerotate care vă permit să opriți tobele înainte de timp, unul câte unul. Există opțiuni de sunet și de ecran în setări. Tabelul de câștiguri este simplu și direct. Acesta cuprinde mai multe pagini cu o descriere a principalelor dispoziții ale normelor. Poți juca Dolphin's Pearl Deluxe direct din browserul tău, fără a instala modelul pe computerul tău.

Concluzie

După cum am menționat mai sus, versiunea de lux are cam aceleași reguli ca și jocul de aparate original. Pe de altă parte, calitatea graficii este mult mai bună. De asemenea, are un panou de control mai ușor de utilizat, ceea ce nu este lipsit de importanță.

 • SecțiuneaSlot machines
 • ProducătorNovomatic / greentube
 • Rata maximă400
 • Înmulțire maximă9000 : 1
 • Jackpot progresivNu
 • Număr de tobe5
 • Număr de linii10
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Pariați pe linie1 - 40
 • Jocuri bonusNu