Dolphin’s Pearl

Top casino online

Dolphin's Pearl Slot Review

Dolphin’s Pearl

Dolphin's Pearl (Dolphin's Pearl, sau pur și simplu Dolphins) a fost unul dintre primele sloturi de la Novomatic care a apărut în sălile de jocuri din Rusia și alte țări CSI. A fost o distracție preferată de mulți jucători, mulți dintre ei dorind încă să își testeze norocul la acest joc.

  Joacă slotul Dolphin's Pearl

  Jocul ca la aparate Dolphin's Pearl este un joc de păcănele Novomatic cu cinci role și nouă linii. Are un joc de dublare și un joc bonus.Modul de joc este tipic pentru toate sloturile din acele vremuri. În primul rând, trebuie să setați valoarea unui credit (butonul mic Coin din bara laterală din dreapta), apoi selectați miza pe linie (butonul Bet) și numărul de linii de plată (butoanele Line cu numere care indică numărul selectat). Suma totală a pariului dvs. va fi afișată în căsuța Bet. După aceea, trebuie doar să apăsați Start și să așteptați rezultatul rotirii. Liniile active sunt evidențiate în culori diferite.Câștigul, dacă este cazul, poate fi transferat în cont apăsând Collect, sau puteți încerca să îl măriți în jocul de dublare. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Dublu. O carte va apărea cu susul în jos și va trebui să-i ghicești culoarea - negru sau roșu - și să apeși pe butonul corespunzător (în rândul Line). Dacă aveți noroc, câștigurile vi se dublează. În caz contrar, pierzi. Nu există o limită a numărului de runde pe care le puteți juca.Apăsarea butonului Ajutor deschide tabelul de plăți și informații despre abilitățile unora dintre simboluri.

  Jocul ca la aparate online Dolphin's Pearl : Simboluri Wild, Scatter

  Jocul ca la aparate Dolphin este despre viața în regatul subacvatic, așa că simbolurile de pe role sunt locuitorii adâncurilor: diferite tipuri de pești, crabi, căluți de mare. În plus, există cărți de joc cu denumiri numerice și alfabetice: 9, 10, J, Q, K, A. Acestea sunt, de asemenea, decorate în stil marin.Rolul simbolului wild este un delfin. El poate înlocui orice altă imagine necesară pentru a forma o combinație plătibilă, cu excepția cochiliei cu o perlă, și dublează câștigul la combinațiile în care este implicat. Cinci delfini pe o linie garantează jucătorului un câștig maxim de 9000 de credite.Simbolul scatter reprezintă imaginea unei scoici cu o perlă. Două simboluri scatter pe ecran înseamnă dublarea ratei înmulțite de două ori, de trei - cinci ori, de patru - douăzeci de ori, de cinci - cinci sute de ori. În plus, apariția a trei sau mai multe dintre aceste simboluri în orice poziție înseamnă că jucătorul are dreptul la un joc bonus.

  Jocuri bonus Dolphin's Pearl

  Jocul bonus se declanșează atunci când pe ecran apar trei sau mai multe simboluri scatter și o scoică cu o perlă. Aceasta înseamnă cincisprezece rotiri gratuite pentru jucător. În timpul acestor învârtiri, toate câștigurile sunt triplate și există încă o șansă de a obține același număr de învârtiri fără a fi nevoie să plătiți pentru ele.

  Cum se joacă Dolphin's Pearl? (Interfață)

  Jocurile ca la aparate Dolphin nu sunt greu de jucat. Interfața este ușor de înțeles, iar tabelul de plăți este clar. Există un mod de joc automat, înainte de care este suficient să alegeți pariul și numărul de linii, după care tot ceea ce rămâne este să vă uitați la ecran și să sperați la noroc.Oarecum deranjat de procesul lung de creditare a câștigurilor în cont. Desigur, este plăcut pentru orice jucător, dar durează mult timp, mai ales dacă câștigurile sunt mari. Și nu toți utilizatorii vor găsi plăcut sunetul din aparat.

  Concluzie

  Aparatele de păcănele Dolphin pot fi jucate gratuit și pe bani în multe cazinouri online. Cu toate acestea, dacă merită sau nu, să decidă fiecare în mod individual. Să fiu sincer, aceste sloturi sunt foarte învechite. Acestea au fost înlocuite cu produse de la producători bine-cunoscuți (Playtech, Microgaming și alții). Mostrele moderne sunt de o calitate mult mai bună și mai interesante. Acestea oferă jucătorului o mulțime de beneficii și decizii neașteptate.Poate că ar trebui să descărcați slotul gratuit "Dolphins" pe computerul dvs. și să vă bucurați de amintirile plăcute de a juca într-un cazinou real, fără a cheltui bani.

  • SecțiuneaSlot machines
  • ProducătorNovomatic / greentube