Elektra

Top casino online

Elektra Slot Review

Elektra

Dacă ești un fan Marvel Comics și, printre altele, un gamer, Playtech poate avea grijă de tine în cel mai bun mod posibil. Ambele pasiuni pot fi reunite cu o linie de jocuri pe care compania le-a produs în cadrul francizei. Aceasta include benzile desenate Marvel Comics, care au făcut deja obiectul unor filme celebre. Acum, jucătorii de cazinou online se pot bucura și ei de superputerile extraordinare ale personajelor din benzile desenate! Una dintre ele este cartea de benzi desenate Elektra, pe care o vom prezenta în recenzia de față.

  Joacă slotul Elektra

  Dacă îți amintești de cartea de benzi desenate și de jocul Daredevil cu același nume, nu ai cum să nu fii captivat de imaginea Elektra, interpretată de Jennifer Garner în film. După ce a apărut în Daredevil, personajul a fost dezvoltat într-o poveste de sine stătătoare. Așa a apărut Elektra din benzile desenate. Imaginea în sine a personajului este destul de atrăgătoare: Elektra Natchios, un ninja care folosește în mod tradițional două sai ca arme. Ea este de origine greacă, motiv pentru care a primit numele eroinei din tragediile grecești Elektra. Cât despre jocul ca la aparate online Elektra, acesta are 5 role și 20 de linii de plată. Jocul ca la aparate are un bonus care îți oferă 14 rotiri gratuite, precum și simboluri wild și șansa de a juca în modul jackpot progresiv. Valoarea nominală a jetoanelor începe de la un cent. Valoarea maximă a jetoanelor este de 5 dolari. Poți modifica pariul pe linie cu un factor de 10, în funcție de valoarea nominală a jetoanelor pe care o alegi. Pariul maxim este de 50 de dolari pe linie, iar pariul total poate ajunge până la o mie de dolari. Astfel, jocul devine atractiv pentru diferite categorii de jucători.

  Jocul ca la aparate online Elektra: simboluri Wild, Scatter

  Simbolurile pentru Elektra sunt simbolurile pentru arme, care sunt animate foarte frumos de artiști. De exemplu, stelele se rotesc și strălucesc frumos, iar arbaleta trage o săgeată de foc. În plus, jocul conține un simbol al personajului principal și simboluri de cărți.

  Jackpoturi

  Jocul are 4 jackpoturi progresive: Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power. Acestea pot fi traduse ca jackpoturile Power, Extra Power, Super Power și Infinite Power. Câștigarea fiecăruia dintre ele este complet aleatorie. Dacă învârți orice rotire cu orice miză în slotul video Elektra, poți accesa jocul jackpot. Cu cât pariul tău este mai mare, cu atât șansele de a accesa jackpotul sunt mai mari, dar cu puțin noroc vei câștiga unul dintre cele patru tipuri de jackpoturi progresive. Jocul cu jackpot este o interfață de tip grilă 4X5 cu 20 de simboluri jackpot diferite ascunse în 20 de pătrate. Obiectivul tău este să identifici 3 simboluri jackpot identice pentru a câștiga jackpotul. Jocul are un cronometru, așa că, dacă ești inactiv pentru o perioadă lungă de timp, atunci vei câștiga automat jackpot-ul. În Elektra, arma bonus poate fi declanșată atunci când prinzi 3 simboluri scatter. În acest moment, poți primi 10 jocuri gratuite, 14 jocuri gratuite cu multiplicator 2X sau 7 jocuri gratuite cu multiplicator 4X. Fiecare dintre aceste oportunități vine sub forma uneia dintre cele trei arme ale lui Elektra. Personal, mi-a luat peste 300 de rotiri pentru a activa acest mod, dar când am reușit să fac acest lucru, câștigurile au depășit 400$.

  Concluzie

  Dacă ești un fan al benzilor desenate Elektra, ai văzut filmul și ți-a plăcut, sau pur și simplu vrei să te bucuri de acest joc de păcănele cu o grafică uimitoare și animații pline de viață, atunci poți încerca să joci slotul Elektra la unul dintre cazinourile online.

  • SecțiuneaSlot machines
  • ProducătorPlaytech