Eye of the Kraken

Top casino online

Eye of the Kraken Slot Review

Eye of the Kraken

Vechea legend─â a monstrului marin kraken ├«╚Öi are originea cu multe secole ├«n urm─â, la marinarii scandinavi. A fost imaginat─â ca o molusc─â cefalopod─â, asem─ân─âtoare fie cu o caracati╚Ť─â, fie cu un calmar, at├ót de enorm─â ├«nc├ót ar putea t├ór├« o ├«ntreag─â nav─â pe fundul m─ârii. C├ónd monstrul se scufunda ├«n ad├óncurile oceanului, crea un v├órtej enorm, din care adesea navele nu reu╚Öeau s─â ias─â.

Imaginea krakenului este folosit─â pe scar─â larg─â ├«n cultura popular─â de ast─âzi. Monstrul ╚Öi prototipurile sale au devenit personaje ├«n filme fantastice, desene animate, romane fantastice, c─âr╚Ťi de benzi desenate ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, jocuri pe calculator. Pe de alt─â parte, dezvoltatorii de software pentru cazinouri nu apeleaz─â aproape niciodat─â la el. O excep╚Ťie pl─âcut─â (pentru fanii genului) este Eye of the Kraken de Play'N GO. Despre acest slot video captivant, colorat ╚Öi original ├«n acest articol de la skio.ro.

 • Rata minim─â0.10
 • Rata maxim─â100
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â200:1
 • Num─âr de tobe9
 • Num─âr de linii8

Joac─â slotul Eye of the Kraken

The Eye of the Kraken este un joc de p─âc─ânele cu nou─â imagini pe ecran, aranjate ├«ntr-un model 3x3. Combina╚Ťiile pl─âtitoare sunt formate de-a lungul a opt linii, dispuse pe orizontal─â, vertical─â ╚Öi diagonal─â. Prin urmare, se poate afirma c─â fiecare dintre cele nou─â celule este o bobin─â separat─â.

Un pariu este luat imediat pentru o rund─â. Acesta poate fi de la dou─âzeci de cen╚Ťi la o sut─â de euro.

Setul de func╚Ťii oferite const─â ├«n simboluri simple, imagini cu func╚Ťii speciale, pl─â╚Ťi bonus, jocuri bonus tematice ╚Öi alte op╚Ťiuni de joc discutate mai jos.

Imaginile de baz─â formeaz─â lan╚Ťuri c├ó╚Ötig─âtoare prin umplerea uneia dintre liniile active cu trei elemente identice. Astfel, nu pot exista mai mult de opt combina╚Ťii simple la o singur─â ├«nv├órtire. De asemenea, ├«n Eye of the Kraken, se acord─â c├ó╚Ötiguri bonus pentru anumite modele formate din imagini. Citi╚Ťi despre ele mai jos.

C├ó╚Ötigurile sunt calculate ├«n func╚Ťie de cotele afi╚Öate ├«n tabel ╚Öi de pariu. Pl─â╚Ťile poten╚Ťiale sunt prezentate ├«n tabelul special din sec╚Ťiunea de referin╚Ť─â. De exemplu, pentru o miz─â de cinci euro la o rotire, c├ó╚Ötigurile variaz─â ├«ntre unu ╚Öi o sut─â de euro.

Nu există un joc bazat pe cote, astfel încât toate creditele acordate prin învârtire sunt retrase automat în cont imediat după ce rolele se opresc. Rata de rentabilitate teoretică a acestui aparat este de 96,41%.

Capturi de ecran din Eye of the Kraken

Designul acestui joc de p─âc─ânele este influen╚Ťat de genul steampunk, cu ╚Ťevi, manometre ╚Öi alte elemente. ├Än general, designul este colorat ╚Öi memorabil.

Jocul ca la aparate online Eye of the Kraken: simboluri Wild, Scatter

Jocul ca la aparate Kraken's Eye are nou─â imagini principale:

 • Primul grup este alc─âtuit din imagini ale unei torpile, ale unui c─âpitan de nav─â, ale unui ╚Öef de echipaj ╚Öi ale unei fete frumoase. Acestea pot forma combina╚Ťii mixte, care se pl─âtesc la cote diferite.
 • Cea de-a doua categorie include simboluri cu diverse echipamente, inclusiv o busol─â, un harpon, o casc─â de scafandru ╚Öi a╚Öa mai departe. Aceste imagini sunt, de asemenea, modalit─â╚Ťi de a forma lan╚Ťuri mixte.

Func╚Ťiile speciale includ Wild (pandantiv cu piatr─â albastr─â), Wild Kraken (cochilie), Scatter (cuf─ârul cu comori), precum ╚Öi torpila ╚Öi casca men╚Ťionate mai sus, care sunt imagini bonus.

 • Wild-ul aduce c├ó╚Ötiguri proprii, form├ónd combina╚Ťii conform regulilor generale ╚Öi, de asemenea, ├«nlocuie╚Öte alte simboluri, cu excep╚Ťia simbolurilor scatter, dac─â este necesar.
 • Wild Kraken poate ap─ârea ├«n oricare dintre rotiri, ├«n pozi╚Ťii selectate aleatoriu, pentru a ├«nlocui alte imagini.
 • Scatter pl─âte╚Öte chiar ╚Öi unul la un moment dat ╚Öi indiferent de loca╚Ťie. C├ó╚Ötigul variaz─â de la un pariu total (pentru un Scatter) la o sut─â cincizeci (pentru nou─â imagini).
 • Bonusul (torpil─â) declan╚Öeaz─â runda bonus Conquer the Kraken. Pentru aceasta, este nevoie de 50 de astfel de simboluri pentru a fi colectate. Acestea sunt num─ârate de fiecare dat─â c├ónd apar pe ecran, ceea ce este afi╚Öat pe contorul special.
 • Bonusul (casc─â) porne╚Öte rotirile gratuite ├«n modul Dive. ├Änv├órtirile gratuite ├«ncep atunci c├ónd cinci c─â╚Öti apar simultan pe role. Banii din ele sunt pu╚Öi de cazinou pentru client.

Mai multe informa╚Ťii despre imaginile speciale pot fi g─âsite ├«n tabelul de plat─â.

Simbol wild în Eye of the Kraken
Simbol wild în Eye of the Kraken
Înlocuiește alte imagini
Simbolul torpilei din Ochiul Kraken
Simbolul torpilei din Ochiul Kraken
Simbol cumulativ
Simbolul Fata din Ochiul Kraken
Simbolul Fata din Ochiul Kraken
Exploratorul neînfricat
Simbolul Omul din Ochiul Krakenului
Simbolul Omul din Ochiul Krakenului
Un marinar în vârstă
Simbol Pantofi în ochiul Kraken-ului
Simbol Pantofi în ochiul Kraken-ului
Echipament de scafandru
Simbolul Harponului în Ochiul lui Kraken
Simbolul Harponului în Ochiul lui Kraken
Arme subacvatice
Simbolul busolei din Ochiul lui Kraken
Simbolul busolei din Ochiul lui Kraken
O busol─â maritim─â
Casca simbolică în ochiul Krakenului
Casca simbolică în ochiul Krakenului
Cască de mare adâncime
Simbolul Ballon în ochiul Krakenului
Simbolul Ballon în ochiul Krakenului
Butelie de oxigen

Jocuri bonus Eye of the Kraken

Acum s─â arunc─âm o privire la op╚Ťiunile de premii ale acestui joc ca la aparate video:

 • Conquer the Kraken - Aici te vei lupta cu monstrul marin, miz├ónd pe un c├ó╚Ötig suplimentar care poate ajunge p├ón─â la cinci sute de pariuri totale. Vei lovi tentaculele monstrului. Trebuie s─â alegi trei dintre ele pentru a afla valoarea c├ó╚Ötigurilor tale.
 • Pl─â╚Ťile bonus sunt acordate atunci c├ónd se formeaz─â combina╚Ťii speciale pe role. Prima combina╚Ťie este format─â din patru imagini identice plasate ├«n col╚Ťurile ecranului. Acest lucru ofer─â un c├ó╚Ötig de zece pariuri totale. Dac─â simbolurile de acela╚Öi tip formeaz─â un romb de patru elemente (pozi╚Ťiile din mijloc pe trei linii exterioare), c├ó╚Ötigul va fi egal cu cinci pariuri totale.

Pentru detalii, consulta╚Ťi regulamentul.

Kraken Eye rotiri gratuite

Rotirile gratuite sunt prezentate mai sus, ├«n prezentarea general─â a func╚Ťiilor bonus ale jocului ca la aparate.

Jackpoturi

Nu există un jackpot cumulativ în Eye of the Kraken.

Cum se joac─â Ochiul lui Kraken? (Interfa╚Ť─â)

Toate produsele noi de la Play'N GO sunt imediat rusificate, a╚Öa c─â ve╚Ťi putea g─âsi acest model cu o traducere complet─â.

Pentru a v─â selecta pariul, face╚Ťi clic pe butonul care indic─â suma dorit─â. Este posibil s─â opri╚Ťi rolele care tocmai au ├«nceput, s─â ajusta╚Ťi sunetul ╚Öi dimensiunea ecranului.

Tabelul dinamic prezint─â plata la rata actual─â. De asemenea, sunt discutate ╚Öi regulile de baz─â ╚Öi aspectul liniei. De asemenea, este disponibil─â o sec╚Ťiune suplimentar─â de ajutor, care ofer─â o privire detaliat─â asupra tuturor caracteristicilor modelului.

Nu va trebui s─â desc─ârca╚Ťi Eye of the Kraken, deoarece jocul ruleaz─â ├«n versiunea Flash direct ├«n browserul dumneavoastr─â.

Versiunea mobil─â a aparatului de p─âc─ânele

Jocul ca la aparate mobil Kraken's Eye este o versiune pentru smartphone. Nu este nevoie s─â fie instalat ca aplica╚Ťie. Tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â rula╚Ťi modelul pe dispozitivul dumneavoastr─â ├«n browser.

Regulile jocului ca la aparate pentru mobil Eye of the Kraken sunt aceleași ca în versiunea de bază. Sistemul de control al jocului nu se schimbă prea mult.

Concluzie

Ve╚Ťi fi de acord c─â acesta este un joc grozav din toate punctele de vedere. O selec╚Ťie grozav─â de caracteristici interesante, un design neobi╚Önuit, un num─âr mare de combina╚Ťii, o grafic─â excelent─â, o gam─â larg─â de pariuri ╚Öi un nivel destul de ridicat al randamentelor sunt doar c├óteva dintre meritele sale principale.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorPlayn go
 • SubiectOcean, Monstru, Explorarea ad├óncurilor marine, Mitologia nordic─â
 • Rata minim─â0.10 USD
 • Rata maxim─â100 USD
 • Procentul de plat─â (RTP)96.41%
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â200 : 1
 • Testare gratuit─â disponibil─âDa
 • Versiunea mobil─âDa
 • Data eliber─ârii15 septembrie 2015
 • Jackpot progresivNu
 • Num─âr de tobe9
 • Num─âr de linii8
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateNu
 • VolatilitateMediu
 • FreespinsDa
 • Jocuri bonusCucere╚Öte Kraken-ul