Garage

Top casino online

Garage Slot Review

Garage

Aparatul de sloturi Garage face parte din categoria jocurilor de noroc de divertisment aproape cult pentru toți iubitorii de sloturi care trăiesc în fosta Uniune Sovietică. În urmă cu câțiva ani, putea fi găsit în aproape toate sălile de jocuri de noroc, unde era invariabil foarte popular. În prezent, puteți descărca un slot machine Garage în versiunea sa virtuală sau îl puteți juca pe site-ul unuia dintre cazinourile online.

  Joacă slotul Garage

  Garage este un joc ca la aparate de la Igrosoft cu cinci role și douăzeci și cinci de linii. Există două jocuri bonus, precum și un joc cu câștiguri duble. Interfața slotului este proiectată în tradiția clasică, cu butoanele și casetele obișnuite. Tema este în deplină concordanță cu numele și este exprimată în toate elementele de design, inclusiv în mecanismul sticlei care se află impunător în partea de jos a ecranului. Jocul începe prin depunerea de credite. Apoi trebuie să selectați numărul de linii de plată, mărimea pariului și apăsați Start. Dacă la învârtire se dovedește că ești câștigător, suma primită poate încerca să crească suma în jocul dublu. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe "RISK". Slot machines "Garage" oferă o ofertă familiară pentru produsele Igrosoft schema. În fața ta se vor afla cinci cărți. Va trebui să alegeți una dintre ele. Dacă valoarea sa nominală va fi mai mare decât valoarea nominală a cărții deschise, câștigurile tale se dublează. Dacă este mai puțin, pierdeți suma mizată. Dacă valoarea cărților este egală, jocul începe din nou.

  Jocul ca la aparate online Garage: simboluri Wild, Scatter

  Având în vedere numele acestui joc ca la aparate, este ușor de ghicit că simbolurile de pe role reprezintă tot felul de lucruri legate de garaje și mașini. Aici, pe tobe sunt trase lumânări de mașină, cutii de ulei de motor, extinctoare, baterii, chei și așa mai departe. Există, de asemenea, imagini cu încuietori și cutii de lemn, fiecare dintre acestea deschizând un joc bonus.

  Jocuri bonus de garaj

  Aparatul de păcănele Garage are două jocuri bonus: Box (alias "cutii") și Lock (alias "încuietori"). Primul se deschide într-o fereastră suplimentară atunci când pe ecran apar trei sau mai multe imagini de cutii de lemn. Acest lucru te duce în interiorul garajului, unde sunt cinci cutii de carton marcate Secret în fața ta. Va trebui să le selectezi una câte una, primind anumite recompense. Unele dintre cutii conțin obiecte (ferăstrău, cheie, ciocan) care îți măresc considerabil câștigurile. Cu toate acestea, dacă deschideți o cutie din care iese un inspector al poliției rutiere, jocul bonus se încheie, dar câștigurile vă rămân. Jocul bonus Garaj dintr-un joc ca la aparate online începe pe un ecran suplimentar după ce trei lacăte au fost bifate. În el trebuie să deschizi una câte una cinci uși blocate. În fiecare rundă trebuie să ghicești în care dintre cele două cutii este ascuns lacătul. De asemenea, în jocul principal, există o oportunitate de a obține o super cheie care poate deschide una dintre încuietori.

  Cum pot juca la un slot machine? (Interfață)

  Acest aspect nu poate fi criticat câtuși de puțin. Aparatul de joc Garage Slot Machine este proiectat pe principii clasice, iar orice utilizator care a mai întâlnit astfel de produse, este ușor de înțeles și se simte confortabil în timp ce joacă.

  Concluzie

  Aparatul de joc "Garage" a fost foarte popular în cazinourile reale din țara noastră acum câțiva ani, iar acum este încă un succes pentru jucătorii virtuali. Matematica și principiul versiunii sale online nu diferă de sloturile care se aflau în sălile de joc, așa că utilizatorii familiarizați cu el nu trebuie să se obișnuiască cu inovațiile. Dacă doriți, puteți juca gratis la jocul de aparate "Garage" în multe cazinouri online. În plus, emulatorii descărcabili ai slotului. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, în prezent, cazinourile online moderne, care lucrează cu software de la Microgaming, Playtech și alți producători, oferă jocuri mult mai interesante și mai profitabile pentru jucător. Prin urmare, aparatele de acest tip pot fi recomandate fie pentru jocul liber, fie pentru a vă răsfăța cu amintiri nostalgice.

  • SecțiuneaSlot machines
  • ProducătorIgrosoft