Gee Gee

Top casino online

Gee Gee Gee Slot Review

Gee Gee

GG este un joc de păcănele cu trei role și jackpot neprogresiv de la Microgaming. Jocul are un multiplicator, un jackpot de 20.000 de dolari și o cantitate incredibilă de joc pe care o primești împreună cu jocul bonus. Efectele sonore din joc sunt uimitoare, și este un alt motiv pentru care este greu să te desprinzi de joc. Stabilește-ți un obiectiv de a nu pierde mai puțin de o anumită sumă, altfel vei avea parte de o provocare. Jocul bonus are atât de multe caracteristici interesante încât mă face să vreau să văd ce se întâmplă dacă câștig această opțiune sau cealaltă.

 • Rata maximă10
 • Număr de tobe3
 • Număr de linii1

Joacă slotul Gee Gee

Gee Gee Gee este o parodie a trupei Bee Gees, o formație disco din anii '70. Jocul oferă posibilitatea de a alege între 10 cenți și 5 dolari. Gee Gees oferă un pariu cu prag scăzut care se va potrivi chiar și jucătorilor ocazionali. Pentru a juca la aparatul cu fructe, selectați valoarea monedei pe care o doriți și apoi faceți clic pe Învârte. Puteți paria doar un cent în joc sau puteți folosi butonul +, care se află lângă butonul Învârtire, pentru a mări valoarea monedei. În joc vei putea alege monede de la 10 cenți la 10 dolari. Și acesta este singurul lucru pe care ai voie să îl faci, deoarece poți pune doar o monedă pe linie. Acest joc de păcănele neînregistrat are multe opțiuni interesante, care sunt discutate mai jos.

Jocul ca la aparate online Gee Gee Gee: simboluri Wild, Scatter

Jocul de păcănele conține cireșe, potcoave, pepeni, diamante strălucitoare, șeptari aurii, șeptari albaștri și lingouri de aur în diferite culori.

Gee Gee Gee slot machine jocuri bonus

Opțiunea bonus îți devine disponibilă atunci când aduni 8 sau mai multe pictograme pe role, când colectezi aceleași simboluri în joc sau șeptari amestecați. Odată ce se deschide runda bonus Gee Gees, vei vedea un ring de dans cu un cal elegant îmbrăcat ca John Travolta în Pulp Fiction. Acum învârte rola și câștigă bani, nudges, opțiuni, dintre care există multe, toate fiind destul de amuzante. O listă de opțiuni bonus poate fi văzută în partea dreaptă a rolei. Vor fi "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff or the Gee Gees". Fiecare dintre aceste opțiuni oferă ceva interesant. Cel mai mare premiu poate fi de 500 de pariuri. Jocul oferă, de asemenea, nudges, nudges repetate, o opțiune shifta și alte lucruri interesante. Un trio de cai în galop, o coloană sonoră retro și nenumărate opțiuni (atât în interfața principală, cât și în câmpul de joc bonus) fac din Gee Gees un joc foarte interesant. Slotul poate fi o adevărată senzație. Trebuie doar să înveți cum să folosești corect toate opțiunile din el.

Jackpoturi

Jackpotul pentru slot machine este de 2.000 de pariuri sau 20.000 de dolari. Un premiu atât de mare poate fi obținut cu ajutorul simbolurilor disco ball. Al doilea simbol cel mai valoros este simbolul pepene verde. O combinație de simboluri pepene verde vă va aduce 250 de pariuri.

Cum se joacă la aparatul Gee Gee Gee? (Interfață)

Tema retro s-a întors în arcade într-un mod cu totul nou. Jocul de păcănele strălucește acum, cu ritmurile dinamice ale muzicii disco care răsună pe ecran. O discotecă animată și un trio de cai vă vor înveseli. Aceștia vor dansa pe ringul de dans pe ritmurile anilor '70. În centru vor fi 4 role, iar în partea dreaptă vei vedea opțiunile de nudge, cele care îți permit să împingi rolele și să creezi propriile combinații câștigătoare. În partea stângă veți vedea tabelul de plăți, care se află chiar acolo, în fereastra principală. Dezvoltatorul nu a făcut o filă separată pentru tabelul de plăți. Jocul ca la aparate Gee Gees este luminos și interesant, iar tema este cu siguranță amuzantă. Tabelul de plată continuă cu o coloană roșie de numere, care se află în partea de jos a aparatului de joc, nu departe de butoanele funcționale ale slotului. Porniți rolele cu ajutorul butonului Spin. Comenzile din joc sunt evidențiate pe interfața din partea de sus.

Concluzie

Jocul Gee Gees este foarte interesant și captivant. Cu fiecare nouă opțiune pe care o obțineți, primiți și premii diferite. Din păcate, nu există nicăieri o listă cu bonusurile pe care le puteți obține cu această sau acea opțiune. Jocul de aparate gratuit este bun pentru că poți învăța cum să îl joci mai întâi și apoi să joci pe bani.

 • SecțiuneaSlot machines
 • ProducătorMicrogaming
 • Rata maximă10
 • Jackpot progresivNu
 • Număr de tobe3
 • Număr de linii1
 • JokersNu
 • DispersieNu
 • Joc pe picior de egalitateNu
 • Pariați pe linie0.01 - 10
 • Jocuri bonusDa