Golden Ticket

Top casino online

Golden Ticket Slot Review

Golden Ticket

├Ä╚Ťi place circul? Dac─â spui nu, ├«ndr─âznim s─â spunem c─â nu ai fost la un spectacol cu adev─ârat bun. Nu po╚Ťi s─â nu admiri abilit─â╚Ťile acroba╚Ťilor, jonglerilor ╚Öi ale altor arti╚Öti. Desigur, nu toat─â lumea agreeaz─â ideea de a pune animalele s─â fac─â lucruri pe care natura le-a vrut, dar exist─â spectacole ├«n care animalele nu sunt implicate deloc. Pe scurt, merge╚Ťi la circ cel pu╚Ťin o dat─â ├«n via╚Ť─â!

├Äntre timp, pute╚Ťi testa jocul de p─âc─ânele gratuit "Golden Ticket", care a fost introdus de compania Play'N GO. Acesta este un model excelent, cu caracteristici originale ale gameplay-ului, un design distractiv, o grafic─â excelent─â ╚Öi alte avantaje. Articol despre el pentru voi, recenzen╚Ťii preg─âti╚Ťi skio.ro.

 • Rata minim─â0.20
 • Rata maxim─â40
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â20578:1
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii30

Joac─â jocul ca la aparate Golden Ticket

Golden Ticket este un joc de cazino online cu aparate video. Are cinci role. Imaginile de pe ecran se aliniază în cinci rânduri, într-un model 5x5.

Un pariu este luat imediat pentru o rundă. Acesta este întotdeauna un multiplu de douăzeci și poate fi 0,20 dolari, 1 dolar, 2 dolari, 10 dolari sau 40 de dolari.

Jocul ca la aparate Golden Ticket va fi distractiv datorit─â prezen╚Ťei simbolurilor speciale cu func╚Ťii ├«mbun─ât─â╚Ťite, a pl─â╚Ťilor bonus, a rotirilor cu premii ╚Öi a altor op╚Ťiuni discutate mai t├órziu ├«n articol.

Nu exist─â linii active ├«n acest model. Combina╚Ťiile c├ó╚Ötig─âtoare sunt formate din trei sau mai multe simboluri identice, dispuse ca un lan╚Ť drept ╚Öi ne├«ntrerupt pe orizontal─â sau pe vertical─â. Aceea╚Öi imagine poate fi folosit─â ├«n mai multe secven╚Ťe, dar fiecare dintre ele pl─âte╚Öte doar pentru cea mai valoroas─â combina╚Ťie. De exemplu, dac─â exist─â cinci elemente la r├ónd, ├«n acest caz, c├ó╚Ötigurile pentru patru ╚Öi trei simboluri nu vor fi taxate.

Imaginile care alc─âtuiesc combina╚Ťiile sunt eliminate de pe ecran. Celelalte simboluri sunt deplasate ├«n jos. Dac─â se formeaz─â un nou lan╚Ť, c├ó╚Ötigul va fi calculat cu un multiplicator suplimentar. Mai ├«nt├ói va fi x2, apoi x3 ╚Öi a╚Öa mai departe. Dac─â juc─âtorul reu╚Öe╚Öte s─â elimine toate elementele de pe teren, se va acorda un premiu suplimentar. M─ârimea acestuia depinde de pariul la care se joac─â jocul.

Excep╚Ťiile de la regulile generale sunt discutate mai jos.

Nu exist─â o rund─â de plat─â dubl─â.

Golden Ticket are un randament teoretic de 96,73%, ceea ce este destul de mare.

Capturi de ecran de la Biletul de Aur

Este un model plin de culoare, stilizat ca un circ în stil vechi. Captează atmosfera încântătoare a acestor locuri cu o precizie uimitoare!

Jocul ca la aparate online Golden Ticket: simboluri Wild, Scatter

Imaginile reprezentate pe rolele jocului ca la aparate video Golden Ticket reflect─â tema acestuia. Ve╚Ťi vedea arti╚Öti de circ, inclusiv un clovn, un om puternic ╚Öi un animator, precum ╚Öi diverse echipamente de circ.

 • Wild - Jocul con╚Ťine un simbol joker special, un bilet auriu. Acesta ├«ndepline╚Öte func╚Ťia de Wild. ├Än consecin╚Ť─â, aceast─â imagine nu numai c─â formeaz─â combina╚Ťii de una singur─â, ac╚Ťion├ónd conform regulilor generale, dar ├«nlocuie╚Öte ╚Öi alte elemente, ajut├ónd la formarea din ele a unor lan╚Ťuri pl─âtibile. Pentru a face acest lucru, trebuie s─â cad─â ├«n pozi╚Ťia corect─â. ├Än plus, atunci c├ónd simbolurile Wild dispar, jokerul nu dispare.

Sumele de plătit sunt prezentate în tabel.

Simbol bonus în Golden Ticket
Simbol bonus în Golden Ticket
Cinci sau mai multe simboluri în jocul bonus oferă rotiri suplimentare.
Simbol wild în Golden Ticket
Simbol wild în Golden Ticket
Primul simbol de slot cu cel mai mare pre╚Ť de pe tabela de pl─â╚Ťi. ├Änlocuie╚Öte toate celelalte simboluri din joc.
Simbolul Magicianului în Biletul de Aur
Simbolul Magicianului în Biletul de Aur
Al doilea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.
Simbolul omului forte din Golden Ticket
Simbolul omului forte din Golden Ticket
Al treilea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.
Simbolul clovn în Golden Ticket
Simbolul clovn în Golden Ticket
Al patrulea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.
Simbol Candelabru cu bici în Golden Ticket
Simbol Candelabru cu bici în Golden Ticket
Al cincilea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.
Simbolul Candelabru în Biletul de Aur
Simbolul Candelabru în Biletul de Aur
Al ╚Öaselea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.
Simbol Kettlebell și halteră în Golden Ticket
Simbol Kettlebell și halteră în Golden Ticket
Al ╚Öaptelea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.
Simbolul Kettlebell în biletul de aur
Simbolul Kettlebell în biletul de aur
Al optulea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.
Simbolul Skittles în Biletul de Aur
Simbolul Skittles în Biletul de Aur
Al nou─âlea cel mai valoros simbol de joc de p─âc─ânele din tabelul de pl─â╚Ťi.

Jocuri bonus Golden Ticket

A╚Öa cum am men╚Ťionat mai sus, juc─âtorii primesc premii dac─â elimin─â complet simbolurile de pe ecran. Rotirile gratuite au fost discutate mai devreme.

Nu există alte bonusuri în Golden Ticket.

Rotiri gratuite Bilet de aur

Una (sau mai multe) coloane din fiecare rund─â este o coloan─â bonus (poart─â cuv├óntul BONUS pe vertical─â). Dac─â reu╚Öe╚Öti s─â o elimini complet, se declan╚Öeaz─â o serie de rotiri gratuite, ├«n care institu╚Ťia face pariul anterior pentru juc─âtor. Ace╚Ötia folosesc un set alternativ de imagini. Acestea formeaz─â un lan╚Ť de cinci sau mai multe elemente identice care apar simultan pe ecran. Dac─â se ob╚Ťin cinci sau mai multe simboluri Bonus, runda continu─â (nu mai mult de dou─âzeci de ori ├«ntr-o singur─â abordare). Consulta╚Ťi sec╚Ťiunea de ajutor pentru detalii privind regulile.

Jackpoturi

Nu există un jackpot progresiv în jocul ca la aparate Golden Ticket.

RTP, volatilitatea și rata de câștig ale jocului ca la aparate Golden Ticket

Lua╚Ťi ├«n considerare urm─âtoarele cifre de la Golden Ticket slot:

 • RTP: 94,74%,
 • Volatilitate: medie.

Rata de rentabilitate teoretică este scăzută. În majoritatea cazinourilor online moderne, acesta este de peste 96.

Cum pot juca Golden Ticket? (Interfa╚Ť─â)

Toate legendele de pe panoul de control, precum ╚Öi tabelul de cote, sec╚Ťiunea de ajutor ╚Öi toate dialogurile sunt complet rusificate. Acest lucru ne scute╚Öte de explicarea semnifica╚Ťiei termenilor din interfa╚Ť─â.

Suma pariului este selectat─â f─âc├ónd clic pe unul dintre cele cinci butoane de pe panou. Deasupra acesteia se afl─â o bar─â de informa╚Ťii cu date importante despre joc.

Tabelul de c├ó╚Ötiguri arat─â ╚Öansele. Exist─â, de asemenea, o descriere sumar─â a regulilor. Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe, deschide╚Ťi caseta de ajutor (semnul ├«ntreb─ârii din col╚Ťul din st├ónga jos).

Set─ârile generale v─â ofer─â op╚Ťiunea de a rula un joc rapid, de a v─â ajusta automat pariul ╚Öi de a dezactiva coloana sonor─â. Modul de joc automat are propriile set─âri, dintre care exist─â multe altele.

├Än partea st├óng─â a ecranului principal se afl─â un panou care arat─â combina╚Ťiile c├ó╚Ötig─âtoare formate ├«n ultima rund─â ╚Öi multiplicatorii suplimentari implica╚Ťi.

În partea dreaptă, există întotdeauna un artist de circ care îi amuză pe utilizatori cu diverse glume.

Nu este nevoie s─â desc─ârca╚Ťi jocul ca la aparate Golden Ticket. Acesta poate fi deschis direct ├«n fereastra browserului.

Versiunea mobil─â a aparatului de p─âc─ânele

Utilizatorii pot juca versiunea mobil─â a jocului de aparate folosind un smartphone care ruleaz─â pe un sistem de operare Android sau iOS. Jocul ca la aparate pentru mobil Golden Ticket este convenabil ╚Öi func╚Ťional. Func╚Ťioneaz─â ├«n browsere pe orice gadget modern.

Concluzie

Dezvoltatorii de la Play'N GO au lansat ├«nc─â un model superb, din care, dup─â cum ╚Öti╚Ťi, exist─â o mul╚Ťime ├«n gama de jocuri de noroc de la acest brand. Jocul ca la aparate video impresioneaz─â prin grafic─â excelent─â, caracteristici excelente, solu╚Ťii originale la probleme standard ╚Öi o mul╚Ťime de alte avantaje.

Printre plusurile acestui slot video se num─âr─â, de asemenea, o traducere complet─â ├«n limba rus─â, disponibilitatea unei versiuni pentru browser, diverse set─âri ╚Öi un nivel destul de ridicat de randament teoretic. ├Än concluzie, este un must-try dac─â v─â considera╚Ťi un adev─ârat cunosc─âtor al divertismentului de calitate de acest gen.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorPlayn go
 • SubiectCirc, Spectacol de magie
 • Rata minim─â0.20 USD
 • Rata maxim─â40 USD
 • Procentul de plat─â (RTP)94.74%
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â20578 : 1
 • Testare gratuit─â disponibil─âDa
 • Versiunea mobil─âDa
 • Data eliber─ârii28 octombrie 2014
 • Jackpot progresivNu
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii30
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateNu
 • VolatilitateMediu
 • RespinsNu
 • FreespinsDa
 • Jocuri bonusJoc bonus