Inferno

Top casino online

Inferno Slot Review

Inferno

Errel, un membru al grupului Novomatic, a dezv─âluit un joc de p─âc─ânele gratuit numit Inferno, care a fost analizat de exper╚Ťii de la skio.ro. Acesta este un model cu o grafic─â destul de simpl─â ╚Öi o selec╚Ťie limitat─â de caracteristici. Citi╚Ťi mai jos despre toate avantajele ╚Öi dezavantajele sale.

 • Rata maxim─â10000
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â2000:1
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii5

Joac─â slotul Inferno

"Inferno" este un joc ca la aparate de cazino online ├«n care simbolurile se aliniaz─â ├«n trei r├ónduri pe cinci role. Po╚Ťi juca acest joc ca la aparate doar pe cinci linii active. Pariurile se fac imediat dup─â rund─â ╚Öi pot fi de la patruzeci de credite la zece mii (de la opt credite la dou─â mii pe linie). ├Än acest model, exist─â doar imagini obi╚Önuite, simboluri Scatter ╚Öi un joc de noroc riscant. Formarea lan╚Ťurilor c├ó╚Ötig─âtoare are loc pe liniile active. Pentru a le forma, acestea au nevoie de cel pu╚Ťin trei din acela╚Öi element. Acestea trebuie s─â se alinieze ├«ntr-un r├ónd, ├«ncep├ónd cu prima rol─â din st├ónga. O singur─â secven╚Ť─â pl─âte╚Öte doar pentru cea mai veche combina╚Ťie. ├Än ├«ntregime incluse ├«n compozi╚Ťia sa, lan╚Ťurile mai mici nu sunt considerate c├ó╚Ötig─âtoare. Excep╚Ťiile de la regulile generale sunt discutate mai jos. C├ó╚Ötigul este calculat pe baza pariului pe linie. Se ├«nmul╚Ťe╚Öte cu coeficientul combina╚Ťiei, care se formeaz─â ├«n aceast─â pozi╚Ťie. Valoarea maxim─â a acestora este x2000. Dac─â la o ├«nv├órtire se formeaz─â mai multe secven╚Ťe de imagini identice, c├ó╚Ötigurile aferente acestora se adun─â. ├Än continuare, clientul trebuie s─â decid─â dac─â va accepta banii sau va ├«ncerca s─â ├«i m─âreasc─â ├«n joc prin noroc. Aici este necesar s─â ghice╚Öti culoarea c─âr╚Ťii ├«nchise. Dac─â r─âspunsul este corect, c├ó╚Ötigul se dubleaz─â. Este posibil s─â juca╚Ťi de mai multe ori la r├ónd ├«n aceea╚Öi rund─â. Maximul pentru o singur─â abordare este limitat la cinci sute de pariuri totale pe rotire. Nu am putut g─âsi date despre c├ó╚Ötigul teoretic ├«ncorporat ├«n Inferno.

Capturi de ecran din Inferno

Jocul ca la aparate online Inferno: simboluri Wild, Scatter

Inferno folose╚Öte imagini familiare utilizatorilor experimenta╚Ťi de cazinouri din numeroasele sloturi clasice. Acestea sunt diversele fructe de p─âdure ╚Öi fructe, clopo╚Ťei ╚Öi stele. Caracterul special unu - Scatter cu coroana de aur, ├«mpodobit─â cu pietre pre╚Ťioase. Acesta difer─â de alte elemente prin faptul c─â este pl─âtit indiferent de pozi╚Ťia sa pe role. ├Än plus, c├ó╚Ötigurile sunt calculate ├«n func╚Ťie de pariul total pentru runda respectiv─â.Simbolul wild nu este aici. De asemenea, ├«nv├órtirile gratuite nu sunt incluse ├«n reguli.

Jocuri bonus Inferno

În Inferno nu există niciun joc cu premii pe tema sloturilor video.

Jackpoturi

Nu exist─â o extragere jackpot cumulativ─â.

Cum se joac─â Inferno? (Interfa╚Ť─â)

Din moment ce interfa╚Ťa Inferno este complet tradus─â ├«n limba rus─â, inclusiv subtitr─ârile panoului, tabelul de c├ó╚Ötiguri, casetele de dialog ╚Öi sec╚Ťiunea de ajutor, nu este nevoie s─â explic─âm ce ├«nseamn─â acestea. Po╚Ťi accelera jocul ap─âs├ónd ├«n mod repetat butonul cu care ai pornit rolele (sau po╚Ťi ├«ncepe runda imediat prin dublu clic). Aceea╚Öi tehnic─â func╚Ťioneaz─â ╚Öi atunci c├ónd transfera╚Ťi bani ├«n contul dumneavoastr─â. Tabelul de plat─â este format din dou─â pagini. Pe prima pute╚Ťi vedea ╚Öansele combina╚Ťiilor c├ó╚Ötig─âtoare, iar pe cea de-a doua sunt explicate regulile generale ale jocului, precum ╚Öi un aranjament al liniilor de pe role. Set─ârile utilizatorului v─â permit s─â regla╚Ťi sunetul ╚Öi s─â selecta╚Ťi dimensiunea ╚Öi propor╚Ťiile ecranului. Nu este nevoie s─â desc─ârca╚Ťi jocul ca la aparate Inferno, deoarece multe cazinouri v─â permit s─â ├«l rula╚Ťi direct ├«n browserul dumneavoastr─â.

Concluzie

La finalul recenziei, am dori s─â avertiz─âm iubitorii de combina╚Ťii mari c─â este pu╚Ťin probabil ca acest model s─â fie pe placul lor. Exist─â doar cinci linii, a╚Öa c─â op╚Ťiunile pentru formarea de lan╚Ťuri de plat─â nu sunt foarte numeroase. Iar setul de op╚Ťiuni disponibile nu str─âluce╚Öte de varietate. De fapt, aceasta este o versiune cu cinci role a sloturilor tradi╚Ťionale. Dar slotul Inferno are avantajele sale, inclusiv o plat─â destul de mare, o gam─â larg─â de rate, traducere complet─â ├«n limba rus─â ╚Öi nu este nevoie s─â desc─ârca╚Ťi software-ul.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorNovomatic / greentube
 • Rata maxim─â10000
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â2000 : 1
 • Jackpot progresivNu
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii5
 • JokersNu
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Paria╚Ťi pe linie8 - 2000
 • Jocuri bonusNu