Just Jewels Deluxe

Top casino online

Just Jewels Deluxe Slot Review

Just Jewels Deluxe

"Cei mai buni prieteni ai fetelor sunt diamantele", c├ónt─â un c├óntec celebru. Cei mai mul╚Ťi juc─âtori, indiferent de sex, viseaz─â, de asemenea, la bijuterii ╚Öi bog─â╚Ťie. ├Äncearc─â s─â vizualizezi visul lor ╚Öi s─â ├«l aduci mai aproape de realitate juc├ónd slotul Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) de la compania Novomatic. ├Än acest joc de p─âc─ânele colorat te a╚Öteapt─â pietre de toate felurile ╚Öi te a╚Öteapt─â teancuri de bani mul╚Ťi.

 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii10

Joac─â slotul Just Jewels Deluxe

Just Jewels Deluxe este un joc de p─âc─ânele de la Novomatic cu cinci role ╚Öi zece linii de plat─â. Acesta este un slot cu reguli destul de simple. Exist─â un singur simbol special (Scatter). Pariul minim pe linie este de 0,04 credite, iar cel maxim este de 10 credite. Conform datelor oficiale ale produc─âtorului, rata de returnare a slotului este de 95,42%. Exist─â ╚Öase tipuri de combina╚Ťii pl─âtibile ├«n joc, care sunt formate din trei sau mai multe simboluri identice. Acestea trebuie s─â fie ├«n╚Öirate pe o linie activ─â. Combina╚Ťia nu trebuie s─â ├«nceap─â neap─ârat de pe prima rol─â. Este suficient ca trei sau mai multe simboluri s─â se afle unul l├óng─â altul. Combina╚Ťiile de simboluri Scatter se formeaz─â ├«n conformitate cu reguli separate. Cel mai mare c├ó╚Ötig, de 5000 de pariuri pe linie, se datoreaz─â pentru cinci imagini ale coroanei. Ob╚Ťinut─â ├«n urma unui c├ó╚Ötig la o rotire reu╚Öit─â poate ├«ncerca s─â creasc─â c├ó╚Ötigul ├«n jocul de dublare (butonul Gamble). Are un aspect tradi╚Ťional. Juc─âtorul va trebui s─â ghiceasc─â ce culoare va avea urm─âtoarea carte din pachet. O ├«ncercare reu╚Öit─â dubleaz─â pariul, iar una nereu╚Öit─â duce la pierderea sumei mizate.

Slotul online Just Jewels Deluxe: simboluri Wild, Scatter

Jocul ca la aparate se nume╚Öte Just Jewels Deluxe, a╚Öa c─â rolele sunt dominate de imagini de bijuterii. Exist─â, de asemenea, lingouri de aur, o coroan─â ╚Öi teancuri de dolari. Simbolul monedei euro este simbolul Scatter. Dac─â pe ecran apar ├«ntre trei ╚Öi cinci astfel de simboluri (loca╚Ťia nu conteaz─â), juc─âtorul prime╚Öte un c├ó╚Ötig egal cu pariul total ├«nmul╚Ťit cu multiplicatorul stabilit. Dac─â aceste simboluri sunt trei, pariul va fi ├«nmul╚Ťit cu un factor de dou─â ori, de patru - zece ori, de cinci - cincizeci de ori. Astfel, la o rat─â de o sut─â de credite pe rotire, c├ó╚Ötigul pentru cinci simboluri Scatter va fi de cinci mii de credite.

Jocuri bonus Just Jewels Deluxe

Nu există jocuri bonus speciale în Just Jewels Deluxe.

Jackpoturi

Nu exist─â nici un jackpot progresiv.

Cum pot juca Just Jewels Deluxe? (Interfa╚Ť─â)

Dac─â a╚Ťi mai jucat jocuri de p─âc─ânele Novomatic, acesta nu v─â va surprinde ├«n ceea ce prive╚Öte interfa╚Ťa. Cu toate acestea, este at├ót de simplu ╚Öi direct ├«nc├ót chiar ╚Öi un ├«ncep─âtor va putea s─â-l ├«n╚Ťeleag─â. Doar ├«n cazul ├«n care v─â spunem despre principalele elemente de gestionare a jocului. Num─ârul de linii de plat─â ╚Öi miza pe linie este setat─â cu ajutorul plus ╚Öi minus de l├óng─â casetele Linii ╚Öi Pariu / Linie. Start porne╚Öte rolei de ├«nv├órtire. Gamble deschide jocul pentru a dubla c├ó╚Ötigul. Collect transfer─â c├ó╚Ötigurile ├«n contul utilizatorului. Paytable afi╚Öeaz─â tabelul de plat─â al sloturilor (├«n limba englez─â). More Info prezint─â regulile (╚Öi ├«n limba englez─â). Autoplay este un mod de joc automat. Toate combina╚Ťiile c├ó╚Ötig─âtoare sunt eviden╚Ťiate ├«n mod clar pe rolele slotului, iar suma de plat─â este scris─â l├óng─â fiecare dintre ele. Suma total─â a c├ó╚Ötigurilor pe ├«nv├órtire este afi╚Öat─â ├«n fereastra de informa╚Ťii, direct sub role. Acest joc de aparate are pu╚Ťine set─âri. Utilizatorul poate dezactiva muzica sau toate sunetele, precum ╚Öi s─â extind─â jocul pe tot ecranul. Grafica este simpl─â, dar colorat─â. Acompaniamentul sonor este acela╚Öi, dar poate fi dezactivat. Dezavantajele jocului Just Jewels Deluxe includ necesitatea de a ap─âsa ├«n mod constant butonul Collect pentru a transfera c├ó╚Ötigurile ├«n sold ╚Öi lipsa unui buton prin care s─â pute╚Ťi seta rapid pariul maxim pe toate liniile.

Concluzie

Nivelul sc─âzut de varia╚Ťie din jocul ca la aparate Just Jewels Deluxe ├«╚Ťi permite s─â joci mult timp, chiar ╚Öi cu un bankroll mic, ╚Öi s─â a╚Ötep╚Ťi s─â treac─â perioada de ghinion. Unii utilizatori pot considera plictisitor s─â joace un joc de p─âc─ânele care nu are simbol wild, jocuri bonus sau rotiri gratuite. Dar aceasta este o chestiune de preferin╚Ťe personale.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorNovomatic / greentube
 • Jackpot progresivNu
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii10
 • JokersNu
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Paria╚Ťi pe linie0.04 - 10
 • Jocuri bonusNu