Lord of the Ocean

Top casino online

Lord of the Ocean Slot Review

Lord of the Ocean

Cea mai mare parte a suprafe╚Ťei planetei noastre este acoperit─â de apele oceanului, iar ad├óncurile sale ascund multe secrete. Sub ap─â se afl─â ruinele Atlantidei, pe care nimeni nu a reu╚Öit s─â le g─âseasc─â p├ón─â acum. Cine ╚Ötie, poate c─â st─âp├ónul m─ârii, Poseidon, nu este un personaj mitic, ci unul foarte real. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu aceste vise, v─â va fi de ajutor aparatul de p─âc─ânele Lord of the Ocean (Lord of the Ocean), dezvoltat de exper╚Ťii de la compania Novomatic.

 • ├Änmul╚Ťire maxim─â50000:1
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii10

Joac─â-te la slotul Lord of the Ocean

Lord of the Ocean este un joc ca la aparate Novomatic cu 5 role ╚Öi 10 linii. Exist─â un simbol Scatter special, care ├«nlocuie╚Öte orice alt─â imagine ╚Öi ├«╚Ťi d─â dreptul la rotiri gratuite. Combina╚Ťiile pl─âtitoare din acest joc sunt formate din dou─â (├«n unele cazuri, trei) sau mai multe simboluri identice, care trebuie s─â se afle ├«ntr-un r├ónd pe o linie activ─â de pe prima rol─â. Simbolurile Scatter formeaz─â combina╚Ťii prin apari╚Ťia oriunde pe ecran. Plata se face doar pentru cea mai mare combina╚Ťie de pe linie. C├ó╚Ötigul maxim este de 50.000 de credite (atunci c├ónd joci zece credite pe linie). Acesta se bazeaz─â pe cinci imagini ale lui Poseidon. Rata de rentabilitate a jocului ca la aparate Lord of the Ocean este de aproximativ 95,1%. Pariul maxim pe linie este de 0,04 credite, dar nu se pot plasa mai pu╚Ťin de 0,4 credite pe rotire. Jocul cu c├ó╚Ötiguri duble, care se deschide cu butonul Gamble, este implementat c├ót se poate de simplu. Utilizatorul trebuie s─â ghiceasc─â culoarea urm─âtoarei c─âr╚Ťi. Dac─â este norocos, c├ó╚Ötigurile sale se dubleaz─â. Dac─â nu reu╚Öe╚Öte s─â ghiceasc─â, pierde pariul.

Slotul online Lord of the Ocean: Simboluri Wild, Scatter

Rolele slotului Lord of the Ocean arat─â personajul principal - Lordul Oceanului Poseidon, o siren─â frumoas─â cu p─ârul ondulat, un cuf─âr cu comori, o statuie scufundat─â ╚Öi c─âr╚Ťi de joc de la zece la as. Amuleta rotund─â cu Poseidon ├«n centru este un simbol scatter. ├Änlocuie╚Öte orice alt─â imagine, dac─â aceasta contribuie la formarea unei combina╚Ťii pl─âtibile. Atunci c├ónd pe ecran apar ├«ntre trei ╚Öi cinci astfel de imagini, juc─âtorul prime╚Öte un c├ó╚Ötig ├«n func╚Ťie de multiplicator ╚Öi are dreptul la zece rotiri gratuite. ├Än timpul acestor rotiri, unul dintre simboluri prime╚Öte privilegii speciale. Acesta poate prelua o ├«ntreag─â rol─â ╚Öi poate ├«nlocui imaginile lips─â.

Jocuri bonus Lord of the Ocean

Nu există alte jocuri bonus în Lord of the Ocean, în afară de simbolul special de rotiri gratuite.

Jackpoturi

Nu există un jackpot progresiv în jocul ca la aparate Ocean Master.

Cum se joac─â Lord of the Ocean? (Interfa╚Ť─â)

Interfa╚Ťa slotului este tipic─â pentru toate jocurile de acest tip produse de Novomatic. Modul de joc este controlat de butoanele Start (porne╚Öte rolele), Gamble (joc cu plat─â dubl─â), Collect (colecteaz─â c├ó╚Ötigurile), Autoplay (mod de joc automat), Paytable (tabel de plat─â ├«n limba englez─â), iar avantajele ╚Öi dezavantajele se afl─â ├«n apropierea ferestrelor Bet/Line (pariu pe linie) ╚Öi Lines (num─âr de linii). Caseta Credit arat─â statutul contului juc─âtorului, iar Bet arat─â pariul total. Suma c├ó╚Ötigurilor pe ├«nv├órtire este afi╚Öat─â pe linia de informa╚Ťii de sub role. Jocul ├«n Lord of the Ocean este convenabil, dar exist─â unele deficien╚Ťe. ├Än primul r├ónd, utilizatorul trebuie s─â apese de fiecare dat─â pe butonul Collect pentru a transfera c├ó╚Ötigurile ├«n cont. ├Än al doilea r├ónd, nu exist─â un buton care s─â fie ap─âsat pentru a seta imediat pariul maxim pe toate liniile. Grafica ╚Öi anima╚Ťia jocului ca la aparate fac o impresie pl─âcut─â, ├«ns─â sunetul este de-a dreptul enervant. Dar poate fi oprit. Pentru a face acest lucru, ├«n partea de sus a ecranului, ├«n dreapta, se afl─â dou─â pictograme mici care reprezint─â o cheie de sol ╚Öi o partitur─â. Prima dezactiveaz─â muzica, iar a doua dezactiveaz─â toate sunetele. Pictograma de l├óng─â acestea extinde fereastra de joc pe tot ecranul.

Concluzie

Lord of the Ocean este un joc ca la aparate fascinant, cu o grafic─â frumoas─â ╚Öi rotiri gratuite interesante. Nu are cel mai avantajos procentaj de returnare pentru juc─âtor ╚Öi are un nivel mediu de varia╚Ťie. ├Äl pute╚Ťi ├«ncerca ├«n modul de antrenament sau pe bani reali ├«ntr-un cazinou cu aparate de joc Novomatic.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorNovomatic / greentube
 • Procentul de plat─â (RTP)95.1%
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â50000 : 1
 • Jackpot progresivNu
 • Num─ârul de tobe5
 • Num─âr de linii10
 • JokersNu
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Slot 3DNu
 • Jocuri bonusNu