Magic Mirror

Top casino online

Magic Mirror Slot Review

Magic Mirror

Jocul ca la aparate gratuit "Magic Mirror", dezvoltat de speciali╚Ötii companiei Merkur, v─â va duce ├«ntr-o lume de basm, unde unicornii alearg─â prin p─âduri, iar magicienii fac vr─âji, folosind vr─âji din c─âr╚Ťi vechi. Este adev─ârat c─â acest model nu este bogat ├«n personaje interesante, dar mul╚Ťi dintre cititorii no╚Ötri ar putea s─â-l plac─â pentru caracteristicile sale de joc. Toate acestea sunt discutate ├«n articolul preg─âtit de recenzen╚Ťii portalului skio.ro.

  Joac─â slotul Magic Mirror

  Magic Mirror este un slot video cu 5 role ╚Öi zece linii active ├«n mod continuu, al c─âror num─âr nu poate fi schimbat de c─âtre utilizator. Fiecare linie poate fi pariat─â de la un cent la doi euro. Runda este luat─â nu mai mult de dou─âzeci de euro. Jocul ca la aparate "Magic Mirror" va fi interesant datorit─â prezen╚Ťei nu doar a imaginilor de baz─â, ci ╚Öi a personajelor speciale ╚Öi a rotirilor gratuite cu func╚Ťii suplimentare. Toate acestea sunt discutate ├«n prezentarea general─â. Pentru a forma o combina╚Ťie pl─âtitoare regulat─â ave╚Ťi nevoie de mai multe elemente identice (de la dou─â sau trei). Acestea trebuie s─â fie plasate ├«n imediata apropiere una de cealalt─â pe o linie activ─â, ├«ncep├ónd cu prima rol─â. Fiecare astfel de secven╚Ť─â ofer─â c├ó╚Ötiguri doar pentru cea mai mare combina╚Ťie de pe o singur─â pozi╚Ťie. Suma este calculat─â ├«n func╚Ťie de pariul pe linie. Acesta se ├«nmul╚Ťe╚Öte cu coeficientul de combinare, specificat ├«n tabel. Valoarea maxim─â a acestui model este x5000. Toate excep╚Ťiile, care nu sunt multe, sunt discutate mai jos. Jocul cu ╚Öanse riscante este disponibil ├«n dou─â variante. Ambele implic─â dublarea pl─â╚Ťii ├«n cazul unor circumstan╚Ťe norocoase ├«n fiecare etap─â. ├Än prima versiune, trebuie s─â ghice╚Öti culoarea c─âr╚Ťii ├«nchise, iar ├«n cea de-a doua s─â urci scara pas cu pas, baz├óndu-te pe "bun─âvoin╚Ťa" generatorului de numere aleatorii. Detaliile runelor sunt descrise ├«n sec╚Ťiunea de ajutor. Dezvoltatorii sus╚Ťin c─â, la un rulaj lung, slotul video returneaz─â 96% din totalul pariurilor plasate de juc─âtori.

  Capturi de ecran din The Magic Mirror

  Jocul ca la aparate online Magic Mirror: simboluri Wild, Scatter

  C├ónd deschizi jocul ca la aparate video Magic Mirror, vei vedea o fat─â frumoas─â, un unicorn alb, o carte magic─â cu vr─âji, un cerc ╚Öi c─âr╚Ťi de joc cu valoarea nominal─â de la zece la as. Exist─â un simbol special ├«n joc - oglinda magic─â, dup─â care este denumit modelul. Acesta combin─â func╚Ťiile Wild ╚Öi Scatter. Acesta este pl─âtit indiferent de loca╚Ťia sa pe ecran, iar plata este calculat─â ├«n func╚Ťie de pariul total (dou─â, dou─âzeci sau dou─â sute). Trei sau mai multe dintre aceste imagini, care apar simultan pe role, dau dreptul de a participa la zece rotiri gratuite. Pariul ├«n ele r─âm├óne acela╚Öi, dar institu╚Ťia ├«l are pentru client. ├Än plus, una dintre imagini, aleas─â aleatoriu, ├«ndepline╚Öte func╚Ťii suplimentare. Se extinde ├«n anumite cazuri. ├Änv├órtirile gratuite pot fi prelungite, dar nu mai mult de cincizeci la r├ónd.

  Jocuri bonus Magic Mirror

  Nu există alte runde de premii în Magic Mirror, în afară de premiile de învârtire.

  Jackpoturi

  Magic Mirror nu ofer─â un jackpot cumulativ sau vreun echivalent al acestuia.

  Cum se joac─â Magic Mirror? (Interfa╚Ť─â)

  Versiunea ├«n limba englez─â a acestui slot video poate fi u╚Öor de ├«n╚Ťeles de c─âtre orice utilizator mai mult sau mai pu╚Ťin experimentat de cazinouri pe internet. Dac─â e╚Öti nou ├«n joc, te vor ajuta indiciile noastre privind semnifica╚Ťia cuvintelor de pe panou: Pentru a selecta valoarea nominal─â a jetoanelor de joc, folosi╚Ťi semnul minus ╚Öi plus de l├óng─â imaginea monedei din col╚Ťul din dreapta al panoului. ├Än parametrii pute╚Ťi ajusta acompaniamentul sonor ╚Öi pute╚Ťi activa un joc rapid. Nu este necesar s─â desc─ârca╚Ťi un slot machine Magic Mirror. Rula╚Ťi-l direct ├«n browserul de internet.

  • ├Änv├órtirea - ├«nceputul unei noi ├«nv├órtiri
  • Max Bet - selecta╚Ťi pariul maxim
  • Pariuri - suma pariat─â pe miz─â
  • C├ó╚Ötiguri - c├ó╚Ötiguri pe rund─â
  • Depozit - statutul contului de joc
  • Auto Start - modul de pornire automat─â a rotirii
  • Gamble (dou─â butoane) - ├«ncepe jocul pe cote
  • Colecteaz─â - transfer─â-╚Ťi c├ó╚Ötigurile ├«n contul t─âu
  • ? - navigarea ├«n sec╚Ťiunea de ajutor
  • Tabelul de pl─â╚Ťi - rularea tabelului de cote
  • ├Änapoi - p─âr─âsirea tabelului de multiplicatori

  Concluzie

  Bine├«n╚Ťeles, acest model nu este original. Tema sa, setul de caracteristici, caracteristicile de design - mul╚Ťi dintre cititorii no╚Ötri au mai v─âzut toate acestea ├«nainte. Pe de alt─â parte, pl─â╚Ťile combinate sunt destul de mari, rotirile cu premii sunt foarte profitabile, jocul de ╚Öanse este prezentat ├«n dou─â variet─â╚Ťi, slotul func╚Ťioneaz─â ├«n versiunea flash, iar interfa╚Ťa este clar─â ├«n orice limb─â. Astfel, ma╚Öina ├«n ansamblu este de ├«nalt─â calitate.

  • Sec╚ŤiuneaSlot machines
  • Produc─âtorMerkur