Mega Joker

Top casino online

Mega Joker Slot Review

Mega Joker

Jocul de p─âc─ânele gratis Mega Joker, care a fost lansat cu mult timp ├«n urm─â de celebra companie Novomatic, poate p─ârea unora dintre cititorii no╚Ötri foarte simplu ╚Öi chiar ├«nvechit. Dar ╚Ötim c├ót de mul╚Ťi fani ai m─ârcii de jocuri de noroc ╚Öi, prin urmare, nu pot ignora acest model. Mai ales c─â are caracteristici interesante ╚Öi este capabil s─â ofere o mul╚Ťime de emo╚Ťii pozitive oric─ârui utilizator.

Așadar, o recenzie a slotului video online Mega Joker de la Novomatic.

 • Rata maxim─â8000
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â2000:1
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii40

Joac─â jocul ca la aparate Mega Joker

Mega Joker este un joc de p─âc─ânele cu cinci role, cu cinci role, patruzeci de linii, simboluri speciale, o rund─â de plat─â dubl─â ╚Öi alte c├óteva func╚Ťii. Toate op╚Ťiunile jocului video ca la aparate Mega Joker vor fi discutate mai jos ├«n recenzia noastr─â.Jocul ca la aparate Mega Joker este permis pe una p├ón─â la patruzeci de linii active. Clientul ├«╚Öi poate activa num─ârul la discre╚Ťia sa. Pariul pe linie variaz─â, de asemenea, la discre╚Ťia sa. Intervalul variaz─â de la o sut─â la dou─â sute de credite (├«n trepte). Pentru o rotire ├«n joc sunt necesare p├ón─â la opt mii de credite. Pl─â╚Ťile ├«n jocul ca la aparate Mega Joker se acumuleaz─â pentru combina╚Ťiile formate pe liniile active de imagini identice. Simbolurile ar trebui s─â cad─â unul l├óng─â altul, ├«ncep├ónd cu prima rol─â spre st├ónga. Doar cea mai mare combina╚Ťie de pe fiecare linie este considerat─â c├ó╚Ötig─âtoare. C├ó╚Ötigul este calculat prin ├«nmul╚Ťirea mizei pe linie cu coeficientul combina╚Ťiei (maximul este x2000). Excep╚Ťiile sunt explicate mai jos.Se poate ├«ncerca s─â se m─âreasc─â c├ó╚Ötigul total primit pentru runda ├«n jocul video cu ╚Öanse la aparate Mega Joker. Nu exist─â surprize aici: ghici╚Ťi culoarea c─âr╚Ťii ├«nchise. Dac─â reu╚Öe╚Öti s─â ghice╚Öti corect, c├ó╚Ötigurile tale se vor dubla. Dac─â gre╚Öe╚Öti, ├«╚Ťi pierzi pariul. Pute╚Ťi juca o singur─â rund─â p├ón─â c├ónd v─â atinge╚Ťi limita. Asta ├«nseamn─â 20.000 de pariuri pe linie. Bine├«n╚Ťeles, runda se va ├«ncheia dac─â gre╚Öe╚Öti culoarea c─âr╚Ťii.Produc─âtorul nu ofer─â date despre c├ó╚Ötigul teoretic al jocului ca la aparate Mega Joker.

Capturi de ecran din Mega Joker

Jocul ca la aparate online Mega Joker: simboluri Wild, Scatter

Setul de simboluri folosit ├«n jocul ca la aparate video Mega Joker nu te va surprinde. Acestea sunt cire╚Öe, l─âm├ói, struguri ╚Öi alte fructe de p─âdure ╚Öi fructe, precum ╚Öi ╚Öeptari, stele ╚Öi jokeri. Jokerul este simbolul Wild, iar ╚Öapte este simbolul Scatter. Acestea au func╚Ťii avansate: Wild apare pe rolele slotului Mega Joker ├«n benzi ╚Öi poate ocupa chiar ├«ntregul ecran. El poate forma singur combina╚Ťii ╚Öi poate ├«nlocui, dac─â este necesar, alte imagini.Scatter a pl─âtit indiferent de locurile de pe ecran ├«n care cade acest simbol. Trei, patru sau cinci simboluri Scatter ofer─â un c├ó╚Ötig de patru, dou─âzeci sau patru sute de pariuri totale. Nu exist─â rotiri gratuite ├«n jocul ca la aparate Mega Joker.

Jocuri bonus Mega Joker

Jocul ca la aparate video Mega Joker nu are o rund─â bonus pe ecranul principal sau pe cel suplimentar.

Jackpoturi

Jocul ca la aparate Mega Joker nu are un jackpot cumulativ.

Cum pot juca Mega Joker? (Interfa╚Ť─â)

Din moment ce acest model este complet rusificat (inclusiv reguli scurte, tabel de pl─â╚Ťi ╚Öi sec╚Ťiune de ajutor), nu este nevoie s─â explic─âm cititorilor no╚Ötri ce func╚Ťii ├«ndeplinesc diferitele elemente ale panoului de control.Re╚Ťine╚Ťi c─â Mega Joker are un mod de joc automat, posibilitatea de a dezactiva muzica de fundal ╚Öi sunetul, de asemenea, selecta╚Ťi raportul de aspect ╚Öi dimensiunea ecranului. Descarc─â Mega Joker slot machine nu trebuie s─â. Testa╚Ťi slotul sau juca╚Ťi pe bani direct pe site-ul cazinoului online.

Concluzie

Mega Joker este un slot video cu cinci role, cu o tem─â clasic─â de "fructe", cu un simbol Wild puternic, reprezentat aici de joker, ╚Öi simbolul Scatter tradi╚Ťional. Este p─âcat c─â jocul nu are func╚Ťii suplimentare sub form─â de runde bonus tematice sau rotiri cu premii. Cu toate acestea, care se ├«ncadreaz─â ├«n benzi Wild ╚Öi astfel nu se va plictisi f─âr─â c├ó╚Ötiguri. Combina╚Ťiile se formeaz─â des, pl─â╚Ťile nu sunt rele, iar calitatea sc─âzut─â a graficii - aceasta nu este cea mai important─â component─â pentru mul╚Ťi utilizatori.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorNovomatic / greentube
 • SubiectAventur─â, Comori, Lovituri clasice, Animale, Fructe/Vegetale, Magie
 • Rata maxim─â8000 USD
 • Procentul de plat─â (RTP)99%
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â2000 : 1
 • Data eliber─ârii2011
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii40
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Paria╚Ťi pe linie1 - 200
 • Jocuri bonusNu