Sizzling Hot Deluxe

Top casino online

Prezentare general─â a slotului Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe

├Än gama vast─â de jocuri de noroc Novomatic, exist─â c├óteva modele care au c├ó╚Ötigat distinc╚Ťia de a fi clasice. Unul dintre acestea este jocul de p─âc─ânele Sizzling Hot, care este cunoscut de mult timp de juc─âtori, cu un palmares dovedit. Acest articol este dedicat a╚Öa-numitei versiuni de lux a ma╚Öinii, care se compar─â favorabil cu versiunea original─â a unei grafice mai bune, o varietate de set─âri ╚Öi o func╚Ťionalitate pur ╚Öi simplu ├«mbun─ât─â╚Ťit─â.

 • Rata maxim─â10000
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â5000:1
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii5

Joac─â Sizzling Hot Deluxe slot

Sizzling Hot Deluxe are cinci role ╚Öi acela╚Öi num─âr de benzi active ├«n mod constant, pe care se formeaz─â lan╚Ťurile c├ó╚Ötig─âtoare. Pe ecranul principal sunt cincisprezece imagini. Pariurile pe benzile implicate sunt egale. Fiecare dintre ele necesit─â de la opt credite la dou─â mii (├«n exemplul StarGames). Se pare c─â rotirea nu poate pune mai pu╚Ťin de patruzeci de unit─â╚Ťi ╚Öi mai mult de zece mii de monede. Jocul nu este deloc bogat ├«n caracteristici. ├Än plus fa╚Ť─â de imaginile de baz─â, exist─â doar un scatter ╚Öi o rund─â pentru a dubla c├ó╚Ötigul. Formarea combina╚Ťiilor de imagini simple are loc pe cele cinci benzi implicate. Acest lucru necesit─â mai multe elemente identice aliniate unul l├óng─â altul. Acestea trebuie s─â fie plasate pe linie de la st├ónga la dreapta, ├«ncep├ónd cu prima coloan─â. Plata este calculat─â prin ├«nmul╚Ťirea pariului pe band─â cu raportul lan╚Ťului rezultat, care variaz─â ├«ntre x5 ╚Öi x5000. Adesea, se formeaz─â mai multe secven╚Ťe ├«ntr-o singur─â rota╚Ťie. Dac─â se dore╚Öte, dup─â finalizarea unei ├«nv├órtiri c├ó╚Ötig─âtoare, clientul poate ├«ncepe jocul cu ╚Öanse egale. Acesta este ini╚Ťiat pe ecranul suplimentar, unde trebuie s─â ghice╚Öti culoarea unei c─âr╚Ťi ├«nchise. Un r─âspuns corect dubleaz─â c├ó╚Ötigurile. Dac─â se gre╚Öe╚Öte, se pierde pariul. Exist─â o limit─â, la atingerea c─âreia runda se ├«ncheie automat.Nu am g─âsit nicio informa╚Ťie despre nivelul teoretic de returnare al jocului Sizzling Hot Deluxe.

Capturi de ecran din Fiery - deluxe

Jocul ca la aparate online Sizzling Hot Deluxe: simboluri Wild, Scatter

Jocul de p─âc─ânele folose╚Öte imagini clasice reprezent├ónd diverse fructe ╚Öi boabe, precum ╚Öi ╚Öapte ro╚Öu. Steaua este scatter, care pl─âte╚Öte indiferent de pozi╚Ťia sa pe ecran. ├Än acela╚Öi timp, c├ó╚Ötigurile sunt calculate ├«n func╚Ťie de pariul total f─âcut pentru runda respectiv─â.Nu exist─â rotiri gratuite ├«n Sizzling Hot Deluxe. Simbolul Wild nu este prev─âzut de reguli.

Jocuri bonus Sizzling Hot Deluxe

Nu exist─â runde tematice cu premii. Rotirile gratuite au fost discutate mai sus.

Jackpoturi

Jackpotul progresiv Novomatic nu este disponibil în acest model.

Cum pot juca Sizzling Hot Deluxe? (Interfa╚Ť─â)

Practic, toate jocurile brandului, inclusiv slotul ├«n cauz─â, pot fi g─âsite ├«n limba rus─â, ceea ce ├«i va ajuta pe noii veni╚Ťi s─â ├«n╚Ťeleag─â semnifica╚Ťia tuturor butoanelor. Num─ârul de linii este ├«ntotdeauna acela╚Öi. Rata pentru fiecare dintre ele este determinat─â ├«ntr-o fereastr─â special─â.Dup─â ce a╚Ťi ├«nceput o rotire, pute╚Ťi finaliza imediat rota╚Ťia rolelor cu acela╚Öi buton. Face╚Ťi dublu clic pentru a face procesul c├ót mai rapid posibil. Tabelul de plat─â are doar dou─â pagini cu o descriere a cotelor ╚Öi a prevederilor generale. Exist─â, de asemenea, o sec╚Ťiune suplimentar─â de ajutor, dar este pu╚Ťin probabil s─â ave╚Ťi nevoie de ea, deoarece regulile sunt c├ót se poate de simple, iar interfa╚Ťa este intuitiv─â. Exist─â set─âri de baz─â pentru sunet ╚Öi ecran. Aparatul se deschide ├«ntr-un browser, ceea ce v─â scute╚Öte de instalarea de software suplimentar.

Concluzie

Bine├«n╚Ťeles, acesta este un model pentru cunosc─âtorii aparatelor de joc tradi╚Ťionale care au intrat ├«n istoria jocurilor de noroc offline ╚Öi online. Va fi pe placul celor care au ├«nceput s─â joace ├«n primele s─âli de sloturi, dar este pu╚Ťin probabil s─â fie pe placul utilizatorilor moderni care prefer─â un divertisment spectaculos ╚Öi original.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorNovomatic / greentube
 • Rata maxim─â10000
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â5000 : 1
 • Jackpot progresivNu
 • Num─âr de tobe5
 • Num─âr de linii5
 • JokersNu
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Paria╚Ťi pe linie8 - 2000
 • Jocuri bonusNu