The Money Game

Top casino online

Prezentare general─â a slotului The Money Game

The Money Game

Ne-ar pl─âcea s─â credem c─â, ├«ntr-o zi, omenirea va intra ├«ntr-o epoc─â ├«n care bun─âtatea ╚Öi frumuse╚Ťea vor domina lumea. Dar, ├«n prezent, marea majoritate a popula╚Ťiei planetei noastre se ├«nchin─â la vi╚Ťelul de aur. Suntem for╚Ťa╚Ťi s─â ne c├ó╚Ötig─âm existen╚Ťa, iar pentru mul╚Ťi acest lucru devine obiectivul principal. O astfel de persoan─â este protagonistul din Jocul banilor, un om de afaceri de succes, ale c─ârui g├ónduri sunt ocupate doar de cre╚Öterea propriei averi.

 • Rata maxim─â900
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â9000:1
 • Num─ârul de tobe5
 • Num─âr de linii9

Joac─â slotul The Money Game

The Money Game este un joc de p─âc─ânele gratis de la Novomatic cu rotiri gratuite, multiplicatori de plat─â, simboluri speciale ╚Öi alte op╚Ťiuni. Acesta are cinci role ╚Öi nou─â linii. Fiecare linie are voie s─â pun─â de la unu la o sut─â de credite, astfel ├«nc├ót jocul de aparate The Money Game poate fi de p├ón─â la nou─â sute de credite. Combina╚Ťiile c├ó╚Ötig─âtoare din jocul ca la aparate The Money Game sunt reprezentate de personaje identice (dou─â sau trei), care cad una l├óng─â alta pe o linie activ─â, ├«ncep├ónd cu prima rol─â. C├ó╚Ötigul pentru o combina╚Ťie este egal cu pariul pe linie ├«nmul╚Ťit cu multiplicatorul stabilit de reguli (p├ón─â la x9000). ├Äntr-un joc riscant, pute╚Ťi ├«ncerca s─â v─â m─âri╚Ťi c├ó╚Ötigurile. Pentru a-l dubla, trebuie s─â ghice╚Öti culoarea c─âr╚Ťii ├«nchise. O eroare va duce la pierderea pariului.

Jocul de p─âc─ânele online The Money Game: simboluri Wild, Scatter

├Än aparatul de p─âc─ânele The Money Game, banii domnesc suprem. Acestea sunt prezentate aici sub form─â de teancuri de bancnote, pungi de monede, valize pline de bancnote, po╚Öete umflate, monede individuale ╚Öi a╚Öa mai departe. ├Än plus, pe role sunt afi╚Öate c─âr╚Ťile de joc de la nou─â la as. Jocul de p─âc─ânele con╚Ťine simboluri speciale, ale c─âror caracteristici le fac deosebit de atractive pentru juc─âtori. S─âlbaticul este un om de afaceri bogat, cu o musta╚Ť─â sub╚Ťire. El ├«nsu╚Öi poate forma combina╚Ťii, precum ╚Öi ├«nlocui alte simboluri (cu excep╚Ťia Scatter), ceea ce ajut─â la primirea pl─â╚Ťilor pe acestea. ├Än astfel de cazuri, el dubleaz─â ╚Öansele. Scatter este un semn de aur al dolarului american. Aceste simboluri nu sunt legate de liniile active ╚Öi sunt pl─âtite ├«n func╚Ťie de pariul total. Dac─â dou─â, trei, patru sau cinci simboluri Scatter apar pe ecran ├«n orice pozi╚Ťie, vei c├ó╚Ötiga dou─â, cinci, dou─âzeci sau cinci sute de pariuri totale. Trei simboluri Scatter pe role v─â dau dreptul la cincisprezece rotiri gratuite. ├Än acestea, se aplic─â ultimul pariu ╚Öi num─ârul de linii. C├ó╚Ötigurile din aceste ├«nv├órtiri sunt triplate. ├Änv├órtirile sunt prelungite atunci c├ónd reapar trei sau mai multe simboluri scatter.

Jocurile bonus din The Money Game

Nu există jocuri bonus tematice în The Money Game.

Jackpoturi

Nu există jackpoturi progresive în The Money Game.

Cum pot juca The Money Game? (Interfa╚Ť─â)

Interfa╚Ťa slotului The Money Game nu este diferit─â de ceea ce pute╚Ťi vedea ├«n majoritatea modelelor companiilor de produc╚Ťie Novomatic. Desc─ârcarea aparatului de joc poate fi ├«n orice limb─â, deoarece ├«n╚Ťelegerea scopului comenzilor este simpl─â, chiar ╚Öi la un nivel intuitiv. Num─ârul de linii active este setat de butoanele individuale cu numere. Jocul riscant ruleaz─â chei ro╚Öii ╚Öi negre. Jocul are, de asemenea, un mod de pariere automat─â.

Concluzie

The Money Game este un joc ca la aparate Novomatic tipic, cu un set standard de op╚Ťiuni de joc ╚Öi o interfa╚Ť─â familiar─â. Compania are c├óteva zeci de modele similare, care difer─â doar prin tem─â ╚Öi aspect.

 • Sec╚ŤiuneaSlot machines
 • Produc─âtorNovomatic / greentube
 • Rata maxim─â900
 • ├Änmul╚Ťire maxim─â9000 : 1
 • Jackpot progresivNu
 • Num─ârul de tobe5
 • Num─âr de linii9
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Paria╚Ťi pe linie1 - 100
 • Jocuri bonusNu