Voodoo Magic

Top casino online

Voodoo Magic Slot Review

Voodoo Magic

Dintre toate practicile magice și oculte, Voodoo este probabil cea mai cunoscută și mai mediatizată în mass-media, în ficțiune, muzică și filme. Se zvonește că până și politicienii și vedetele din sport apelează adesea la ajutorul șamanilor voodoo. Companiile de software pentru cazinourile de pe internet urmăresc îndeaproape ceea ce stârnește interesul publicului, așa că este firesc ca jocurile de păcănele cu tematică voodoo să fie lansate. Un astfel de slot este Voodoo Magic.

  Joacă slotul Voodoo Magic

  Voodoo Magic este un joc de păcănele de la Alfaplay, cu o interfață și un mod de joc foarte neobișnuit. De fapt, este un joc de păcănele clasic cu trei role și o linie de plată. Originalitatea sa constă în faptul că există zece ecrane separate, fiecare dintre acestea rotindu-se pe trei role. În plus, jocul ca la aparate Voodoo Magic are o altă funcție specială. Faptul că, după prima apăsare pe Spin, rolele rulează doar în fereastra din stânga jos. După ce se oprește sub fiecare dintre ele apare butonul Hold. Dacă îl apăsați, de exemplu, sub prima rolă, dar pe toate primele role din alte ferestre apare același simbol, ca și în fereastra originală. Dacă apăsați din nou tasta Spin, doar a doua și a treia rolă se vor roti în cele nouă ferestre rămase. Acest lucru înseamnă că poți păstra simbolurile care îți plac încă de la prima rotire. Prin urmare, poți considera Voodoo Magic ca fiind un joc ca la aparate de strategie. Vei fi deosebit de norocos dacă rolele din prima fereastră formează imediat o combinație câștigătoare. Tot ce trebuie să faci este să le alegi, dând click pe "Hold" sub fiecare căsuță și vei fi creditat cu câștigul din toate cele zece căsuțe. În același mod, nu poți selecta niciunul dintre cei căzuți în urma primei rotiri a simbolului. Combinațiile plătitoare trebuie să fie formate întotdeauna din trei simboluri identice. Câștigul maxim de 120 de pariuri pe linie este oferit pentru trei imagini ale șamanului. Dublarea câștigurilor la jocul ca la aparate "Voodoo Magic" nu este prevăzută.

  Jocul ca la aparate online Voodoo Magic: simboluri Wild, Scatter

  Din moment ce jocul ca la aparate Voodoo Magic este dedicat magiei misterioase a Voodoo, acesta este conceput în consecință. Simbolurile de pe role sunt un șaman cu pielea neagră, o colibă africană, o mască de lemn, o tobă tam-tam și o jumătate de nucă de cocos. În plus, există bară unu, doi și trei, tipice pentru sloturile tradiționale cu trei role. Nu există simboluri speciale în acest joc.

  Jocuri bonus Voodoo Magic

  Nu există jocuri bonus în jocul ca la aparate Voodoo Magic.

  Jackpoturi

  Nu există nici jackpoturi în jocul ca la aparate Voodoo Magic.

  Cum pot juca Voodoo Magic? (Interfață)

  Interfața jocului ca la aparate Voodoo Magic poate părea obscură doar la prima vedere și doar pentru un utilizator neexperimentat. Îl puteți înțelege intuitiv, chiar și fără să citiți regulile și sfaturile. Jocul este controlat cu ajutorul butoanelor tipice. Plus și minus de lângă fereastra de pariu vă permite să setați mărimea dorită a pariului. Caseta Lines (Linii) este lăsată aici pentru "frumusețe", deoarece poate fi redată doar o singură linie. Aparent, din același motiv pentru care nu au eliminat butonul Auto, deoarece modul de joc automat, din motive evidente, nu este aici. Tabelul de plăți apare în acest joc de păcănele sub formă translucidă în partea de sus a ferestrei principale. Având în vedere un gameplay atât de original, nu ai vrea să te iei de calitatea graficii și a animației, dar trebuie să recunoști că acestea sunt departe de a fi perfecte. Nici coloana sonoră nu strălucește.

  Concluzie

  Jocul ca la aparate Voodoo Magic este unul dintre cele mai interesante sloturi de la Alfaplay pe care le-am analizat până acum pe skio.ro. Desigur, calitatea designului și o varietate de opțiuni este departe de eșantioanele moderne de la cei mai importanți producători din lume, dar este sigur că își va găsi fanii. Cel puțin, puteți juca întotdeauna jocul ca la aparate Magic Voodoo gratis la unul dintre cazinourile online Alfaplay pentru a decide singur dacă vă place acest joc de păcănele.

  • SecțiuneaSlot machines
  • ProducătorAlfaplay