Zorro

Top casino online

Zorro Slot Review

Zorro

Celebrul bandit nobil Zorro, care ar putea fi considerat întruchiparea spaniolă a lui Robin Hood, a fost inventat de Johnston McCully. El a fost eroul romanului Blestemul lui Capistrano, publicat în prima jumătate a secolului XX. Primul film al acestui personaj a fost The Sign of Zorro (1920), în care a fost interpretat de Douglas Fairbanks. Ulterior, pe ecrane au ieșit mai mult de douăzeci de tablouri. Cele mai cunoscute sunt filmele în care joacă Alain Delon și Antonio Banderas.

Dezvoltatorii de software de cazinou nu cred că legendarul răzbunător, care mânuiește cu măiestrie rapița și biciul, este foarte popular. Nu este ușor să vă amintiți imediat de sloturile gratuite dedicate lui. Cu toate acestea, aceste modele există. Unul dintre ele este un slot video "Zorro", producție Aristocrat. Acesta este discutat în această analiză.

 • Rata maximă125
 • Înmulțire maximă5000:1
 • Numărul de tobe5
 • Număr de linii25

Joacă Zorro slot

Jocul Zorro are cinci role. Atunci când sunt staționare, imaginile de pe ecran sunt situate pe schema 5x3. Permiteți să jucați slotul "Zorro" pe una până la douăzeci și cinci de linii. Pariurile pe acestea pot fi egale doar cu sume cuprinse între cinci cenți și cinci euro. Se acceptă până la o sută douăzeci și cinci de euro la o rotire. Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a face un pariu bonus suplimentar egal cu zece monede. Acesta activează funcția premiu, care este explicată mai jos. Prin urmare, pariul maxim pe rundă ajunge la o sută șaptezeci și cinci de euro. Jocul ca la aparate video conține imagini obișnuite, simboluri speciale, joc de risc, rotiri gratuite, multiplicatori suplimentari și jocuri bonus de mai multe tipuri. Nu există nimic neobișnuit în ceea ce privește regulile de acumulare a plăților pe combinații. Mai multe imagini identice trebuie să se alinieze în rând pe banda respectivă, începând cu prima rolă din stânga. Doar cea mai lungă variantă de pe fiecare poziție este considerată câștigătoare, dar pot exista mai multe combinații pe benzi diferite într-o singură rotire. Câștigurile sunt calculate în funcție de cotele lor (de la x3 la x5000) înmulțite cu pariul pe linie. Toți banii care se cuvin clientului în urma rezultatelor extragerii pot fi transferați imediat în contul principal. Dacă sunteți foarte jucător, puteți încerca să măriți această sumă în jocul de cote. Puteți ghici culoarea sau culoarea unei cărți închise. Un răspuns corect în primul caz vă dublează câștigurile, iar în al doilea caz vă cvadruplează câștigurile. Puteți merge de până la cinci ori la rând fără dreptul de a face o greșeală. În prezent, nu avem date despre randamentul teoretic al jocului ca la aparate Zorro, dar vom încerca să găsim aceste date mai târziu.

Capturi de ecran din Zorro

Zorro Online Slot : Simbolurile Wild, Scatter

Simbolurile care pot fi văzute în joc sunt imagini ale personajului principal, ale doamnei sale de suflet Juliana, ale căpitanului Monastario, un cal negru, un butoi, o pungă cu monede de aur și cărți cu valori nominale de la Valet la As. Wild-ul (Zorro) și Scatter-ul (calul) au caracteristici speciale. Pentru simbolurile cu literele Z, O și R care apar atunci când pariul bonus este activ, consultați secțiunea Jocuri bonus de mai jos.

 • Wild-ul în sine formează combinații care plătesc multiplicatori mari și, dacă este necesar, înlocuiește alte imagini, cu excepția celor scatter.
 • Scatter-ul diferă de celelalte elemente prin faptul că este independent de liniile active, iar plata sa se bazează pe pariul total pentru runda respectivă.

Jocuri bonus la aparatul Zorro

Dacă clientul face un pariu suplimentar, simbolurile Z (în prima coloană), O (în a doua și a cincea coloană) și R (în a treia și a patra coloană) apar pe role. Atunci când acestea formează cuvântul ZORRO pe ecran (aranjamentul literelor pe role poate fi oricare), începe unul dintre jocurile bonus. Alegerea sa se face la întâmplare. Să analizăm pe scurt principalele caracteristici ale acestor runde: Detaliile privind regulile pot fi găsite în secțiunea de ajutor.

 • Tornado - Un premiu care poate ajunge până la cinci sute de monede (pariuri pe linie).
 • Monede de aur - Trebuie să alegi monede până când obții două monede cu același simbol. Apoi vei fi recompensat cu un câștig (de asemenea, până la cinci sute de bănuți).
 • Wild Z - Încep trei rotiri gratuite. În fiecare dintre acestea, un simbol Wild suplimentar, sub forma simbolului Zorro, va apărea undeva pe ecran. Acesta va rămâne în vigoare până la sfârșitul extragerilor. Astfel, la ultima rotire vor fi trei dintre ele pe role.
 • Butoaie - Pe ecran vor apărea butoaie. Selectarea uneia dintre acestea vă va da dreptul la un număr de Free Spins (între cinci și douăzeci), în timpul cărora combinațiile Wild vor fi plătite cu multiplicatori suplimentari (de la x2 la x15).

Jackpoturi

Jackpotul progresiv Zorro nu este disponibil.

Cum se joacă Zorro ? (Interfață)

O traducere completă în limba rusă a modelului vă va permite să înțelegeți singuri funcțiile tuturor elementelor de interfață.Există o mulțime de butoane și ferestre diferite pe panou, dar toate sunt intuitive. Joacă-te câteva minute la acest joc de cazino video și vei înțelege la ce folosesc toate elementele. Există butoane separate pentru selectarea tuturor liniilor și a pariului maxim. Butonul de activare a pariului bonus se află în partea dreaptă. Acesta ilustrează personajul principal. Tabelul de câștiguri arată șansele combinațiilor. Acolo veți găsi, de asemenea, un aranjament al liniilor, regulile generale, o descriere a jocului pe cote, precum și date despre jocul bonus. Poți descărca jocul ca la aparate Zorro sau îl poți deschide în versiunea flash.

Concluzie

Este un joc de păcănele video grozav, deosebit de plăcut cu o varietate de funcții bonus foarte interesante și profitabile. Bineînțeles, trebuie să joci cu un pariu bonus. În caz contrar, devine un joc de păcănele obișnuit, cu un set standard de opțiuni.

 • SecțiuneaSlot machines
 • ProducătorAristocrat
 • Rata maximă125
 • Înmulțire maximă5000 : 1
 • Jackpot progresivNu
 • Numărul de tobe5
 • Număr de linii25
 • JokersDa
 • DispersieDa
 • Joc pe picior de egalitateDa
 • Pariați pe linie0.05 - 5
 • Jocuri bonusnume